ANALYTICS & KPI

Arbeta effektivt i rekryteringsarbetet med hjälp av KPI:er!

Genom att mäta och analysera skapas en bättre struktur och effektivitet i rekryteringsarbetet. KPI:er (Key Performance Indicators) är ett sätt att mäta och analysera utfallet. Roi Workspace erbjuder stöd i att mäta ert rekryteringarabete, och det är enklat att dra slutsatser och förbättra.


Kontakta oss gärna så berättar vi mer!


Vilka KPI:er är mest relevanta i er rekryteringsprocess?

Det finns många olika sätt att arbeta med KPI:er, nedan listar vi några som rekryteringsplattformen Roi Workspace stödjer:

  • Antal pågående rekryteringar
  • Time to hire – KPI
  • Nöjdhets KPI, NPS (net promoter score)

… flexibilitet skapar effektivitet

Roi Workspace har stort fokus på både KPI arbetet och analytics. Arbetar ni efter andra KPI:er finns det således möjlighet för uppsättning av dessa. 

Visste du att...
Rekryteringsverktyget erbjuder även rapporter innehållande statistik och sammanfattningar av rekryteringsprocesserna så att du lättare kan jobba med era KPI:er och analyser.
FÖLJ VÅRA BLOGGAR

De senaste artiklarna

HRBLOGGEN

HRBLOGGEN tar upp nyheter och trender som påverkar allt som har med HR att göra. Visste du att vår HRBLOGG blev utsedd till en av Sveriges bästa företagsbloggar?

REKRYTERINGSBLOGGEN

REKRYTERINGSBLOGGEN håller dig uppdaterad inom Rectech -världen med fokus på rekryteringsverktyg, nya tekniker, funktioner och trender.