Jobbar
Roi Rekrytering

Kundstöd i administrativt system

Förnamn*

Efternamn*

E-postadress*

Repetera e-postadress*

Telefon*

Födelsedatum (ÅÅÅÅ-MM-DD)

Bild (jpg, gif eller png)

CV (pdf)*

Personligt brev (pdf)

Personuppgiftshanteringsvillkor

Roi Rekrytering Sverige AB org nr 556742-3248, samlar in uppgifter på uppdrag av det rekryterande företaget som framgår i jobbannonsen. Ändamålet för insamling av uppgifter är enbart kopplat till den aktuella rekryteringen, i syfte att tillsätta den lediga tjänsten på uppdrag av det rekryterande företaget, vilket framgår i jobbannonsen. Det rekryterade företaget agerar personuppgiftsansvarig och Roi Rekrytering Sverige AB är personuppgiftsbiträde kopplat din ansökan.

Dina uppgifter kommer endast att sparas så länge de är aktuella för den givna rekryteringen, men maximalt 12 månader. Du kommer efter denna period få ett epost från oss som du måste agera på relaterat om du fortsatt vill vara synlig i databasen för det rekryterande företaget. Har du en önskan att se, ändra eller radera de uppgifter du lämnat, kontakta då Roi Rekrytering på info@roirekrytering.se eller det rekryterande företaget.

Roi Rekrytering Sverige AB samlar även in information kring besökarna på www.roirekrytering.se. Vill du veta mer om hur vi arbetar med denna information samt Roi Rekryterings säkerhets och Integritetspolicy klicka då här.

Skicka ansökan

Din ansökan laddas nu upp...

LJ System är ett familjeföretag med korta beslutsvägar, öppet sinne och fantastisk humor, glädje och respekt mellan alla som jobbar tillsammans med det de verkligen brinner för; webb och systemutveckling! Under sina dryga 35 år i en tuff och händelserik bransch har LJ System haft en ständigt positiv utveckling vilket skapat ett klimat som passar engagerade personer som trivs att arbeta i en stabil gemenskap. Här jobbar man nära sina kunder, lyssnar på de behov som verkligen finns och ser till att aldrig stänga några dörrar. I fräscha lokaler, centralt i Lund, sitter ett otroligt kunnigt gäng om ca 15 personer som utmanar sig själva varje dag för att ständigt bli bättre.

Nu söker LJ System ännu en framåt medarbetare som brinner för att ha nära kundkontakt och gillar att dela med sig av sin kunskap. Du kommer att ingå i ett mycket kunnigt kundteam med lång erfarenhet av att serva företagets mångåriga kund i det egenutvecklade ekonomisystemet; FAS som är det ledande administrativa systemet inom Svenska Kyrkan. Det används dagligen av ca 3000 anställda i över 300 församlingar.

Läs gärna mer om företaget på www.ljsystem.se 

Om tjänstens innehåll

Du kommer, tillsammans med övriga sju personer i teamet för support och kundkontakt, arbeta med att stötta, hjälpa och utbilda slutanvändare hos kunden i det dagliga handhavandet av det administrativa programmet FAS (församlingsadministration). Det är viktigt att du kan förmedla lösningar med kunskap, stort tålamod och ett högt engagemang då slutanvändaren ofta är duktiga generalister med behov av en effektiv hjälpande hand när de stöter på situationer som gör att de fastnar. På sikt kan din tjänst även omfatta rollen som kursledare vid utbildningar i FAS på olika platser i landet samt konsultuppdrag på plats hos kund.

Det administrativa systemet omfattar samtliga ekonomidelar såsom redovisning, reskontra, anläggningsregister samt lönehantering men även vissa andra delar som är väldigt specifika för just Svenska Kyrkans behov. De olika delarna i systemet är såväl webb- som desktopbaserade.

Vid frågor eller specifika önskemål från kunden om utveckling av ytterligare moduler och tekniska lösningar finns ett starkt och erfaret team av webb- och programutvecklare till din hjälp.

Vilken kunskap och erfarenhet behövs?

Det är en fördel om du har en bred ekonomisk förståelse samt en god kunskap i löpande redovisning samtidigt som du brinner för att hjälpa och utbilda andra människor, trivs med att ha en tät kundkontakt där du ofta bygger väldigt nära och mångåriga relationer samt gillar att vara i händelsernas centrum med många olika projekt på gång samtidigt. 

Du är van vid att arbeta i administrativa system och förstår tydligt användarens vardag. Du har lätt för att sätta dig in i nya saker och läser gärna in dig i olika ämnen för att kunna svara på en väldig bredd av frågor samt snabbt kunna förmedla hjälp till användarna. Dessa har inte bara frågor kring programmet i sig, utan behöver även ibland assistans med rent praktiska saker. Detta kan vara hur de ska utföra vissa moment i bokslutet, avtalsfrågor i lön och hur olika avräkningar ska göras i skötselavtal för gravar för att nämna några exempel. Detta är saker som du självklart lär dig hos LJ System, men det kommer att krävas ett stort intresse från din sida att sätta dig in i denna bredd och variation som råder i kundkontakten för FAS.

Om du har tidigare erfarenhet av löneberedning ser vi det som meriterande men inte ett krav. Du kommer självklart beredas möjlighet att få en grundlig utbildning av FAS internt när du börjar din anställning, samt få löpande hjälp av mycket erfarna och hjälpsamma kollegor.

Det är mindre relevant hur du fått dina kunskaper. Om det är genom studier kombinerat med erfarenhet som gjort dig till en serviceminded ekonom eller om du helt och hållet är självlärd, fäster företaget absolut ingen vikt vid. Det är din naturliga fallenhet kombinerat med ett genuint intresse för att hjälpa kunden med sina frågor, utmaningar och önskemål som gör dig till den som LJ System letar efter. 

Självklart har du god datorvana och tycker det är roligt att testa nya datorfunktioner. Du talar och skriver svenska obehindrat samt har giltigt B-körkort.

Vem är du?

Som person är du stabil, ansvarsfull och har lätt för att prioritera. Du trivs och är van att arbeta med frihet under ansvar. Du är en kreativ problemlösare som brinner för att hitta svaren. Vi ser även att du är positiv, engagerad och att du trivs i en snabb och omväxlande miljö med högt tempo. Du arbetar effektivt, är metodisk, strukturerad och organiserar ditt arbete vilket gör att du klarar av att både vara flexibel, noggrann och fortsatt pedagogisk när kraven skiftar och uppdragen är många. Du är mogen som person, känner dig trygg med den du är och har lätt för att samarbeta prestigelöst med andra. Du har en hög social kompetens och är av naturen serviceminded. Du tycker helt enkelt om att ge dina kunder det lilla extra och trivs allra bäst när du får hjälpa andra lyckas.

Lite kort om anställningen

Tjänsten är en heltidstjänst med en fast marknadsmässig månadslön och goda förmåner. Provanställning på 6 månader tillämpas. Tillträde sker snarast möjligt efter överenskommelse.

Välkommen med din ansökan!

Du ansöker via knappen ”Sök tjänst”. Då urval och intervjuer sker löpande rekommenderar vi dig att söka tjänsten snarast. Tillträde sker snarast möjligt efter överenskommelse. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

För frågor kring tjänsten, kontakta Birgitta Walther Borg på birgitta@ljsystem.se.

För frågor kring rekryteringsprocessen, kontakta Christoffer Hällefors på christoffer.hallefors@roirekrytering.se

Hjärtligt välkommen med din ansökan!

 

Sök tjänst
Ladda ner vår Rekryteringsmanual - kostnadsfritt!

Ladda ner vår Rekryteringsmanual - helt kostnadsfritt!

Många faktorer måste stämma för att en rekrytering ska bli bra. Vi har sammanställt våra erfarenheter och tips i en manual som hjälper dig att undvika misstagen.

Ange din e-postadress och ladda ner Rekryteringsmanualen kostnadsfritt.
Hämta rekryteringsmanualen