Jobbar
Roi Rekrytering

Enhetschef för Industri till AcobiaFLUX i Malmö

Förnamn*

Efternamn*

E-postadress*

Repetera e-postadress*

Telefon*

Födelsedatum (ÅÅÅÅ-MM-DD)

Bild (jpg, gif eller png)

CV (pdf)*

Personligt brev (pdf)

Personuppgiftshanteringsvillkor

Roi Rekrytering Sverige AB org nr 556742-3248, samlar in uppgifter på uppdrag av det rekryterande företaget som framgår i jobbannonsen. Ändamålet för insamling av uppgifter är enbart kopplat till den aktuella rekryteringen, i syfte att tillsätta den lediga tjänsten på uppdrag av det rekryterande företaget, vilket framgår i jobbannonsen. Det rekryterade företaget agerar personuppgiftsansvarig och Roi Rekrytering Sverige AB är personuppgiftsbiträde kopplat din ansökan.

Dina uppgifter kommer endast att sparas så länge de är aktuella för den givna rekryteringen, men maximalt 12 månader. Du kommer efter denna period få ett epost från oss som du måste agera på relaterat om du fortsatt vill vara synlig i databasen för det rekryterande företaget. Har du en önskan att se, ändra eller radera de uppgifter du lämnat, kontakta då Roi Rekrytering på info@roirekrytering.se eller det rekryterande företaget.

Roi Rekrytering Sverige AB samlar även in information kring besökarna på www.roirekrytering.se. Vill du veta mer om hur vi arbetar med denna information samt Roi Rekryterings säkerhets och Integritetspolicy klicka då här.

Skicka ansökan

Din ansökan laddas nu upp...

Är du en engagerad och utåtriktad person som tycker om att leda och utveckla team? Är du ingenjör i grunden och har arbetat produktionsnära mot tillverknings- och processindustrin? Vill du verka i en tjänst där du ges möjlighet att påverka? Då har vi möjligheten för dig!

Vi satsar och stärker upp affärsområdet Industri. Därför söker vi nu dig som är en erfaren projektledare och vill axla rollen enhetschef i Malmö.

AcobiaFLUX tror på långsiktiga och innovativa lösningar som fokuserar på värde och affärsnytta. Vi är en totalleverantör av Industriell IT & Automation och verkar inom Industri, Infrastruktur och Fastighet. Vår övergripande målsättning är att leverera rätt arbete till rätt pris i rätt tid enligt de överenskommelser som görs med våra kunder.

Om rollen

Inom affärsområdet Industri arbetar vi med processautomation och övergripande integrationslösningar som skapar en effektiv och säker process för våra kunder. Vi har lång erfarenhet av att arbeta mot stora och komplicerade tillverkningsprocesser inom exempelvis läkemedels-, livsmedels-, petroleum- och verkstadsindustrin.

Rollen som enhetschef för området Industri i Malmö är tredelad. Du kommer att leda och coacha industriteamet i Malmö, idag bestående av fem medarbetare. Resten av tiden kommer du att fördela mellan projektledning (från idé till driftsättning och uppföljning) och försäljning mot befintliga såväl som nya kunder.

Som del av ledningsgruppen för Industri påverkar du såväl strategi som affärsutveckling av affärsområdet tillsammans med dina motsvarande kollegor i Stockholm och Göteborg. 

I denna roll kommer du att, utöver ovan nämnda delar, att:

  • Ansvara för kvalitet och resultat i alla projekt till externa kunder enligt AcobiaFLUX strategier, mål och processer samt ledning och fördelning av resurser i projekt
  • Kontinuerligt bidra med förbättringar i affärsutvecklingen
  • Sträva efter kontinuerligt förbättringsarbete i kundprojekt

I rollen samverkar du med både kunder och kollegor på andra orter vilket medför visst resande.

Du blir vidare del av kontorsledningen i Malmö, ni tillsammans driver centrala frågor som rör kontoret som aktivitetsplanering, utbyggnader etc.

Du rapporterar till övergripande affärsområdeschef för Industri.

Utvecklingsmöjligheter

I takt med att affärsområdet Industri växer kommer fördelningen mellan dina uppgifter förändras, och du kommer så småningom arbeta mer strategiskt med att leda och coacha personal. Vi är en mindre organisation vilket ger dig möjlighet att påverka tack vare korta och enkla beslutsvägar.

Om dig

Vi tror att du är en erfaren projektledare inom automation, systemlösningar eller motsvarande.

Vidare söker vi dig med:

  • Relevant ingenjörsutbildning med inriktning automation eller motsvarande
  • Gedigen arbetslivserfarenhet av automation och van att arbeta mot tillverknings- och processindustrin
  • Fallenhet av att leda och utveckla personal direkt från en chefsroll eller indirekt från en större projektledarroll
  • Erfarenhet av projektstyrning och leveranser av kompletta lösningar mot kund
  • Goda språkkunskaper i svenska och engelska
  • Körkort
  • Erfarenhet av sälj och/eller merförsäljning (meriterande)

Du vågar ta initiativ och testa nya idéer och agerar lyhört för att få med dig teamet mot ert gemensamma mål. Du är tydlig i din kommunikation med en klar förmåga att entusiasmera och engagera din omgivning. Du är leverans- och resultatorienterad som trivs med att självständigt driva arbetet framåt i exempelvis projekten. Vidare söker vi dig som är en kommunikativ och affärsmässig person som uppskattar att skapa nya kontakter.

Om oss

Vi arbetar efter värdeorden ansvar, godhet och mod såväl internt som externt och värnar om att upprätthålla ett gott samarbete mellan varandra. Vi uppmuntrar till kunskapsbyte där vi lär, nyttjar och kompletterar varandra för att tillsammans upprätthålla god kvalitet. Du får möjligheten att jobba med proffsiga, prestigelösa kollegor med entreprenörsanda samt med stort driv och lösningsfokus.

Vi är måna om personalens välmående och erbjuder bland annat hälsokontroller, friskvård och extra semester. Vi tror att motion och social interaktion gör oss mer effektiva på jobbet.

AcobiaFLUX består idag av cirka 60 anställda fördelade i Malmö, Göteborg och Stockholm. Se gärna mer om oss här, kika på informationsfilmerna om oss och vad vi gör på affärsområdet Industri.

Ansökan

Är du redo för ditt nästa steg? Vi ser fram emot din ansökan snarast möjligt då vi arbetar med löpande urval, dock senast den 4 april 2018. Du bifogar din ansökan genom att trycka på ”Sök tjänst.” Observera att vi tyvärr inte har möjlighet att hantera ansökningar via e-post.

Vid frågor om ansökan eller nästa steg i processen, vänligen kontakta Jonna Warnerbring på Roi Rekrytering: jonna.warnerbring@roirekrytering.se eller 0707-956090.

Vid mer specifika frågor om företaget eller tjänsten, vänligen kontakta rekryterande chef Magnus Bergenkull på AcobiaFLUX: magnus.bergenkull@acobiaflux.se eller 0736-409383.

Sök tjänst
Ladda ner vår Rekryteringsmanual - kostnadsfritt!

Ladda ner vår Rekryteringsmanual - helt kostnadsfritt!

Många faktorer måste stämma för att en rekrytering ska bli bra. Vi har sammanställt våra erfarenheter och tips i en manual som hjälper dig att undvika misstagen.

Ange din e-postadress och ladda ner Rekryteringsmanualen kostnadsfritt.
Hämta rekryteringsmanualen