ROI REKRYTERING

När du ska rekrytera en redovisningsekonom

Oavsett om du ska rekrytera en redovisningsekonom, ekonomiansvarig eller löneadministratör så kan vi avlasta dig i processen. Vi har över 10 års erfarenhet av att rekrytera ekonomifunktioner och vi håller en väldigt hög tillsättningsfaktor i våra processer. Vi avlastar dig och säkerställer att rekryteringen kommer i hamn. Läs gärna mer under referenser.

Ja, jag behöver hjälp att rekrytera redovisningekonom, ekonomiansvarig eller löneadministratör!Easy Recruitment includes…

  • Us writing a professional advert
  • publicerar annonsen på Sveriges största jobbsidor (Monster, StepStone, MetroJobb, BlocketJobb m.fl.)
  • Handling and communication with candidates
  • Categorize and select candidates
  • Initial interviews
  • Personality analysis
  • Candidate summary reports

...the rest is up to you

Conduct the final interviews, reference checks and decide who to employ.

Vi finns givetvis med dig hela tiden om du behöver hjälp, men vi menar att du vet bäst själv vilken redovisningsekonom, ekonomiansvarig eller löneadministratör som platsar in i ditt företag. Alla kandidater som sökt finns i rekryteringsverktyget som du har full tillgång till. Skulle du vilja anställa fler kostar det givetvis inte extra, det är ju dina kandidater!

Mer information

Annonsering på några av Sveriges största jobbsökarsidor ingår såklart i både Search och Enkel Rekrytering, men även tester på utvalda kandidater. När det kommer till att rekrytera ekonomikompetens så som redovisningsekonom, ekonomiansvarig eller löneadministratör, är det alltid en fördel använda sig av personprofilsbedömningar. Roi Rekryterings rekryteringskonsulter är certifierande i flertalet personbedömningsverktyg vilka identifierar beteende, egenskaper, motivation, kognitiv- och emotionell förmåga samt drivkrafter och värderingar.
 

Download our manuals for free

Recruitment is a craftmanship, but if you have the time you can manage the recruitment yourself. Our manuals can be a great support. Enter your email and you will be able to download any of our manuals for free.