ROI FORUM

Nätverka på ett sätt som passar dig

Vi tror inte på att alla tycker om stora träffar och är bekväma med att mingla. Och eftersom vi även tror att de flesta kan få ut mycket av att träffa andra med liknande utmaningar och omständigheter, skapade vi HRFORUM och VDFORUM. Två unika forum med mindre grupper, som träffas regelbundet, för att bli inspirerade av externa talare och dela med sig av unik erfarenhet.

Om du skulle vilja veta mer om HRFORUM eller VDFORUM, kontakta oss. Du kan också läsa mer på vår HRBLOGG eller VDBLOGG.

HRFORUM är exklusivt för personer som arbetar inom HR. Vi träffas en gång i månaden mellan klockan 8-9. Grupperna hålls små för att bevara en känsla av gemenskap och hålls i Stockholm, Malmö och Helsingborg. Deltagandet kostar ingenting.

Vill du veta mer om HRFORUM?

VDFORUM hjälper VD’s inom snabbt växande företag att träffas i en trevlig miljö och tillsammans diskutera lösningar på vanliga utmaningar inom växande företag. Vi träffas mellan klockan 15-17, fyra gånger om året, på Scandic Triangeln. Deltagandet kostar ingenting.

FÖLJ VÅRA BLOGGAR

De senaste inläggen

HRBLOGGEN

HRBLOGGEN har fokus på nyheter och trender som påverkar oss som arbetar inom HR. Visste du att vår HR-blogg har blivit utsedd till en av de bästa företagsbloggarna i Sverige?

VDBLOGGEN

VDBLOGGEN har intressanta ämnen för snabbt växande företag, som rekrytering, entreprenörskap, kärnvärden, företagskultur och morgondagens utmaningar.

Svenska