ROI FORUM

Nätverka på ett sätt som passar dig!

Vi tror inte att alla gillar stora sällskap och är bekväma med att ta plats. Vi tror däremot på att alla har utbyte av att träffa andra med liknande utmaningar och situationer. Därför skapade vi HRFORUM och VDFORUM. Två unika forum med små grupper där man träffas regelbundet för att bli inspirerad av externa föreläsare och dela med sig av sina erfarenheter.

Vill du veta mer om HRFORUM eller VDFORUM är du varmt välkommen att höra av dig. Du kan också läsa mer på VDBLOGGEN eller HRBLOGGEN nedan.

HRFORUM vänder sig uteslutande till dig som arbetar med HR-frågor. Vi träffas en gång i månaden mellan klockan 08-09. Grupperna hålls små för att skapa gemenskap och finns i Stockholm, Malmö och Helsingborg. Att delta i HRFORUM är helt kostnadsfritt.

Vill du veta mer om HRFORUM?

VDFORUM vänder sig till dig som är VD på ett företag i tillväxt. Utmaningarna under tillväxten är många, här försöker vi att hitta svaren på ett avslappnat och trevligt sätt. Vi träffas kl 15-17 två gånger per säsong på Casino Cosmopol. Att delta i VDFORUM är kostnadsfritt.

Vill du veta mer om VDFORUM?

FÖLJ VÅRA BLOGGAR

De senaste artiklarna

HRBLOGGEN

HRBLOGGEN tar upp nyheter och trender som påverkar allt som har med HR att göra. Visste du att vår HRBLOGG blev utsedd till en av Sveriges bästa företagsbloggar?

VDBLOGGEN

VDBLOGGEN tar upp ämnen som berör tillväxtföretag så som rekrytering, entreprenörskap, värderingar, företagskultur och framtidens utmaningar.