ROI FORUM

Läs vad rekryterande chefer i Sverige säger om rekrytering, utmaningar och trender under 2022!

Workspace Recruits Rekryteringsrapport 2022 baseras på en undersökningen genomförd av YouGov, där chefer och rekryterare nationellt svarat på frågor relaterat rekrytering och tillsättning av medarbetare. Rapporten riktar sig till de som arbetar med HR, rekrytering eller har ledande befattningar för att ge insikter i hur rekrytering, utmaningar och trender ser ut 2022.

HRFORUM vänder sig uteslutande till dig som arbetar med HR-frågor. Vi ses fyra gånger per år. Det bjuds på föreläsning, lunch, workshop och mingel i sann Roi-anda. Vi träffar kollegor i branschen, knyter värdefulla kontakter och pratar allt inom HR, rekrytering och ledarskap. Att delta i HRFORUM är helt kostnadsfritt.

Vill du veta mer om HRFORUM?

VDFORUM vänder sig till dig som är VD på ett företag i tillväxt. Utmaningarna under tillväxten är många, här försöker vi att hitta svaren på ett avslappnat och trevligt sätt. Vi träffas kl 15-17 två gånger per säsong på Casino Cosmopol. Att delta i VDFORUM är kostnadsfritt.

Vill du veta mer om VDFORUM?

FÖLJ VÅRA BLOGGAR

De senaste artiklarna

HRBLOGGEN

HRBLOGGEN tar upp nyheter och trender som påverkar allt som har med HR att göra. Visste du att vår HRBLOGG blev utsedd till en av Sveriges bästa företagsbloggar?

VDBLOGGEN

VDBLOGGEN tar upp ämnen som berör tillväxtföretag så som rekrytering, entreprenörskap, värderingar, företagskultur och framtidens utmaningar.