Jobbar
Roi Rekrytering

Karriärsida

- Ta ditt Employer Brand till en helt ny nivå

En karriärsida skapar möjligheter för ditt företag att kommunicera med både medarbetare och kandidater. Du marknadsför enkelt företaget samtidigt som du attraherar nya kompetenta kandidater. Du får en helhetslösning med en professionell presentation utåt och ett rekryteringsverktyg som säkerställer att du även hanterar rekryteringsprocesserna professionellt! 

Vad ingår?

  • En Karriärsida
  • Ett enkelt Rekryteringsverktyg
  • Full användarsupport vid implementering

Vad kostar det?

Karriärsidan och vårt användarvänliga rekryteringsverktyg ingår om du köper 5-pack Social Media Annonsering för 45 000 kr eller 5-pack Annonspaket för 64 000 kr.

Du kan även välja att maximera utfallet för era rekryteringskampanjer genom att kombinera Annonspaket och Social Media Annonsering  – du når på så sätt både passiva och aktivt sökande kandidater. Givetvis tillkommer det inga månadskostnader eller licenser!

Hur kommer vi igång?

Enkelt! Vi bokar in ett uppstartsmöte där vi sätter upp strukturen för er karriärsida. Därefter bygger vi Karriärsidan åt er och levererar den, klar för implementering! 

Vill du se hur din karriärsida kan se ut? Ta en titt på vår!

Har du en fråga? Hör gärna av dig till oss!

social media rekrytering

Nå ut brett och socialt samtidigt som du bygger ditt Employer Brand!

Nyttja styrkan i Sociala medier när du ska rekrytera! Genom att kombinera Annonspaket på traditionella jobbsökarsidor som Monster, StepStone, Metro Jobb, Blocket Jobb m fl, tillsammans med Facebook, Instagram, LinkedIn m fl, så når du ut brett både till passiva och aktiva kandidater!

Kontakta oss så berättar vi mer, eller ladda ner vår kostnadsfria Social Media rekryteringsmanual!

“Förutom att det är ett modernt och enkelt rekryteringsverktyg, en snygg karriärsida som visar upp företaget, och full support, så kan man även få hjälp av professionella rekryterare vid behov. Skönt med en helhetslösning!”

Ladda ner vår Rekryteringsmanual - kostnadsfritt!

Ladda ner vår Rekryteringsmanual - helt kostnadsfritt!

Många faktorer måste stämma för att en rekrytering ska bli bra. Vi har sammanställt våra erfarenheter och tips i en manual som hjälper dig att undvika misstagen.

Ange din e-postadress och ladda ner Rekryteringsmanualen kostnadsfritt.
Hämta rekryteringsmanualen

Ställ en fråga till oss

Tack för din fråga!
Vi svarar så snart som möjligt.