Affärsområdeschef – Granuldisk

Granuldisk står inför en förändring där vi kommer att skapa en ny organisation samtidigt som vi också startar upp helt nya affärsområden, vill du vara med och påverka HUR och på vilket sätt vi växer?

Då har vi rollen för dig! ⬇️

Om tjänsten

I rollen som Affärsområdeschef får du en nyckelroll på Granuldisk, ett företag som sätter sina anställda först, vårdar långsiktiga relationer och främjar ett innovativt klimat. Du kommer arbeta brett i en affärsutvecklande, strategisk och operativ roll med stort fokus på att växa affären, utveckla kundvärdet med nya produkter och samtidigt utveckla vår produktions- och logistikprocess.

Du kommer ansvara för att vi är kostnadseffektiva i vår produktion där du leder och utvecklar en organisation driven av ständig förbättring, du fördelar primärt din tid mellan R&D, Supply Chain och Operations.

Huvudsakliga fokusområden:

  • Utveckla en lönsam affär i samarbete med vårt säljteam

  • Utveckla Inköp, Supply Chain och produktivitet för att möta OTD (On Time Delivery)

  • Optimera TMC (Total Manufacturing Cost) för att möta målen för existerande och nya produkter i vår portfölj

  • Utveckla kundvärdet med nya produkter, smart underhåll och kundanpassningar

  • Förbättra kundnöjdhet och etablera Granuldisk som ett premiumvarumärke av högsta kvalité

Den här rollen har 5 direktrapporterande och i hela organisationen är det ca 35 medarbetare.

Vem är du?

För att trivas och vara framgångsrik i rollen så är vi övertygade om att du är en erfaren och skicklig ledare med bakgrund från tillverkande bolag där du haft en affärsdrivande roll. Du uppskattar det operativa arbetet, gärna ner på detaljnivå när så krävs, samma gäller för det strategiska arbetet och även där har du god förmåga att gå högt som lågt.

Vi söker dig med en ingenjörsexamen med flera års erfarenhet och en stark drivkraft framåt. Du kommer ha stora interna och externa kontaktytor så din förmåga att kommunicera och etablera relationer som bygger på förtroende är av yttersta vikt.

Du är resultatorienterad, nyfiken och du förstår affären och dess livscykel samtidigt som du troligtvis är lite av en tekniknörd. Med ditt situationsanpassade ledarskap, din ödmjukhet samt förmåga att bygga tillit till din omgivning, oavsett om det är medarbetarna i produktion eller leverantörer som är i fokus, gör du skillnad på riktigt.

Du har troligtvis även: 

  • Erfarenhet av ledarroll med fler rapporterande enheter

  • Gedigen erfarenhet som ledare av crosskulturella team, gärna med Lean/Scrum/Agile som ledstjärna

  • Behärskar svenska och engelska obehindrat i både tal och skrift – ytterligare språk är meriterande

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök idag!

I denna rekrytering samarbetar vi med Roi Rekrytering.

För frågor rörande rekryteringen kontakta ansvarig Rekryterare Robert Jonasson, robert.jonasson@roirekrytering.se

Mer om oss

Granuldisk är ett internationellt företag med dotterbolag i bland annat Frankrike, Tyskland och Singapore med drygt 90 anställda världen över som tillsammans utvecklar, tillverkar och säljer hållbara diskmaskiner. Vår första innovation var grovdiskmaskinen som använder granuler, vatten och endast en liten mängd diskmedel för att mekaniskt rengöra grytor och kantiner.

Den blästrande effekten i kombination med höga temperaturer diskar hygieniskt rent på bara ett par minuter och använder avsevärt mindre vatten, energi och kemikalier än traditionella grovdiskmetoder. En smart, hållbar och ekonomisk lösning. GRANULDISK® grovdiskmaskiner är en svensk innovation som funnits på marknaden i över 35 år. Mer än 10 000 kunder använder våra lösningar varje dag.

I tillägg till Granule-serien lanserade vi 2021 en kombinerad grov- och findiskmaskin med ett patenterat vattenbaserat system och den första granulen baserad på biologiskt nedbrytbar plast. Granuldisk är en del av den familjeägda, Malmöbaserade koncernen Sandberg Development, ett bolag som investerar långsiktigt i innovationer med målet att bli företag i världsklass.

Läs gärna mer här – www.Granuldisk.com 

Anställning hos: GRANULDISK

Omfattning: Heltid och tillsvidare

Placeringsort: Malmö