Arkitekter och byggnadsingenjörer

AMW CONSTRUCTION – SPECILALISTER PÅ FÖRSKOLOR

Arkitekter

AMW Construction AB

Korta fakta om jobbet som arkitekt

Omfattning: Heltid

Varaktighet: Tillsvidare

Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

 

 

Om jobbet

AMW Construction är ett bygg- och fastighetsutvecklingsföretag i ständig utveckling. Företaget arbetar främst med förskolor, skolor och olika typer av vårdfastigheter. Våra uppdragsgivare och hyresgäster är främst kommuner och större utbildnings- och vårdkoncerner. Vi erbjuder heltäckande tjänster inom byggsektorn. Vi hanterar hela kedjan från projektering, byggnation och styrning av byggentreprenader till slutgiltigt ägande och förvaltning av fastigheterna.

I vår koncern äger, utvecklar och förvaltar vi också egna kommersiella fastigheter och bostäder.

AMW Construction expanderar och vi söker nu Arkitekter och byggnadsingenjörer

 

Dina arbetsuppgifter är att ansvara för hela eller delar av arkitektuppdrag med fokus på samhällsfastighter, bostadsbebyggelse och stadsutveckling i tidiga skeden. Du ansvarar för kundrealtion, ekonomi, kvalitet, leverans och arbetsledningen i uppdragen. Därutöver arbetar du utåtritkat med att aktivt söka nya uppdrag och kunder inom området och etablera förtroendefulla affärsrelationer mot såväl privata som offentliga beställare. Din kompetens och erfarenhet styr dina uppdrag. Dett agör att vi välkomnar sökande som nyligen tagit examen såväl som mycket erfarna arkitekter. Vi har spännade uppdrag för alla.

Du bygger personliga relationer inom verksamheten genom att kommunicera tydligt, öppet och ärligt med såväl projekteringschefer, medarbetare som med våra kunder. Du delar med dig av information och kunskap för att uppnå önskade resultat hos alla. Du värderar samarbetet högt för att gruppen ska prestera och du planerar på både kort och lång sikt med förmågan att anpassa planeringen efter nya omständigheter.

Arbetet kräver vidare att du är en noggrann person med ett professionellt och affärsmässigt uppträdande i din yrkesroll.

Du drivs och motiveras av att leverera goda resultat och att ha ett totalansvar för verksamhetens projekt och medarbetare.

Hos oss får du ett tydligt stöd och en daglig kommunikation med vår engagerade och erfarna byggchef. Vi arbetar med korta beslutsvägar och som platschef kommer du ha ett nära samarbete med bolagets hela ledningsteam.

 

Kvalifikationer

Vi söker en person med:

  • Arkitektexamen

  • God förmåga att skapa förtroendefulla kundrelationer

  • Erfarenhet av arkitektarbete i tidiga skeden

  • Erfarenhet av samhällsfastigheter är meriterande

  • Erfarenhet av bostadsprojekt i tidiga skeden och/eller arbete i planprocesser är meriterande

  • Erfarenhet av och intresse för försäljning av arkitekttjänster

  • God kommunikationsförmåga, både med kollegor och andra vi samarbetar med i uppdragen

  • God förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift

Ansök idag

Till tjänsten kommer vi att göra ett löpande urval, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta Bengt Myhrman, Marknadschef telefon 0763-985700 eller mail till info@amwgruppen.se