Customer Success Manager

← Tillbaka till SportAdmins Karriärsida

Vi söker dig som brinner för kundrelationer och har ett stort intresse för föreningslivet.

Som Customer Success Manager kommer du att ansvara för uppstart och utbildning av nya och befintliga föreningar i SportAdmin. Du förväntas sätta dig in i kundens administrativa utmaningar och hjälpa dem att lösa dessa i SportAdmin.

Du kommer att ta över kundkontakten direkt från vårt säljteam och ha hand om planering, genomförande av utbildning och uppföljning. Detta innefattar att ringa upp föreningarna och boka in möten. Utbildningarna genomförs främst via videomöte men även fysiska utbildningar kan förekomma. Förutom utbildning och uppstart med våra föreningar kommer du även att jobba med kundsupport och ta emot inkommande samtal och mail.

En del av ditt arbete som Customer Success Manager kommer vara att bygga långsiktiga kundrelationer med målet att maximera föreningarnas nytta med SportAdmin. Med den helhetssyn du har ger det dig en möjligheten att bidra med merförsäljning inom vår produktportfölj. För att passa i rollen bör du vara hjälpsam, mån om människor och kan hjälpa och vidareutveckla våra föreningar på bästa möjliga sätt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har:

  • Eftergymnasial utbildning

  • Goda kunskaper i SportAdmin, har arbetat i systemet och har en bra helhetsbild över hur det fungerar.

  • En idrottsbakgrund och erfarenhet av föreningslivet.

  • Goda datorkunskaper och ett intresse för IT-system.

Vi erbjuder

Tjänsten är tillsvidare och på heltid. Arbetet kommer ske på vårt huvudkontor i Malmö, måndag till fredag mellan 8-17. Kväll- och helgarbete samt företagsresor för att besöka våra föreningar i Sverige kan förekomma.

Vidare kommer vi att ge dig all utbildning om våra produkter/tjänster och om vad som krävs för att jobba på SportAdmin.

Vår kärlek till idrotten genomsyrar allt vi gör och vi jobbar ständigt utifrån devisen att vi ska vara föreningens bästa vän. Förutom att du kommer få jobba med riktigt spännande produkter och kompetenta medarbetare kan en arbetsdag på SportAdmin även innefatta kaffepauser, pingisspel, en och annan fika, golftävlingar, träning och mycket mer. Dessutom gillar vi att lämna kontoret då och då för att hitta på spännande aktiviteter.

Ansökan

Är du intresserad och stämmer in på profilen ovan? Skicka in ditt personliga brev och CV, på svenska där du tydligt beskriver dina erfarenheter och kompetenser, samt varför du är intresserad av tjänsten.

Vi arbetar med ett löpande urval, så skicka in din ansökan direkt. Tjänsten planeras ha startdag i januari 2023.

Har du några frågor om SportAdmin eller om vår lediga tjänst? Hör av dig till Malin Österlund, ansvarig för rekryteringen, på malin@sportadmin.se eller 040-64 33 256.