Drifttekniker Dricksvatten

Till avdelning Dricksvatten söker vi nu en Drifttekniker med huvudplacering i öst

Dricksvattenavdelningen ansvarar för drift, underhåll och förnyelse av samtliga vattenförsörjningsanläggningar; vattenverk, tryckstegringsstationer, reservoarer och andra anordningar för att upprätthålla leverans av dricksvatten i ledningssystemen, som bolaget vid varje tidpunkt förvaltar. Avdelningen har 25 medarbetare med tre driftområden, Väst, Öst och Norr.

Alla tjänster inom avdelningen Dricksvatten är placerade i säkerhetsklass 3. I tjänsten kommer du att arbeta med säkerhetsklassad information. Säkerhetsprövning och registerkontroll kommer därför att genomföras i samband med anställning. Svenskt medborgarskap krävs, dubbelt medborgarskap är okej om det ena är svenskt.

Arbetsuppgifter

Driftteknikerns huvudansvar är att kontrollera och övervaka driften vid anläggningar inom hela NSVA:s ansvarsområde genom att rutinmässigt utföra skötsel och underhåll. Detta görs genom tillsyn, driftövervakning och rutinkontroller och sköts enligt av NSVA:s givna rutiner. Alla drifttekniker ska ha en grundläggande kännedom om alla anläggningarna inom driftområde. Dessutom tillkommer att ha breda kunskaper om specifika anläggningar och ansvara för dessa.

Att leda mindre ny- och reinvesteringar samt reparationer av anläggningar eller anläggningsdelar är också förekommande arbetsuppgifter.

Beredskap kan komma ingå i tjänsten.

NSVA strävar efter ett aktivt medarbetarskap, vilket innebär att ta ansvar för helheten, arbeta i team och utveckla egen och medarbetarnas kompetens.

Dina egenskaper

Då arbetet omfattar såväl interna som externa kontakter kommer stor vikt att läggas vid dina personliga egenskaper, såsom att du är självständig, kommunikativ och har ett målinriktat, flexibelt och serviceinriktat arbetssätt, har ett processtänk och är en lagspelare.

Som ambassadör för bolaget vet du hur viktigt det är att vårda och utveckla bolagets varumärke och värdegrunder.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lämplig utbildning med inriktning på vatten eller har motsvarande erfarenhet.

B-körkort är ett krav för tjänsten.

Mer information

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde sker enligt överenskommelse.

För mer information om tjänsten hör gärna av dig till Per Forslund, arbetsledare, tel 010-490 98 26 eller Göran Andersson Driftchef avd. Dricksvatten, tel 010-490 98 20

Ansökan

Om du är intresserad av denna spännande möjlighet och uppfyller ovanstående kvalifikationer, skicka in din ansökan till NSVA via vår karriärsida senast den 2024-01-14. Vänligen inkludera ditt CV och ett personligt brev där du beskriver varför du är lämplig för denna tjänst. Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om NSVA

Vi som arbetar på NSVA vet att vi har ett av de viktigaste arbeten som finns. Vi ska se till att det kommer rent vatten ur kranen och att det vatten vi släpper ut är fritt från gifter och föroreningar. Det är en uppgift som inte bara kräver den yppersta av kompetenser utan även ett stort ansvar från var och en av oss. Vilken uppgift du än har på NSVA så är din delaktighet och arbetsinsats en viktig del i det pussel som gör att vi kan leverera det resultat som samhället förväntar sig av oss. Med öppna dialoger och aktivt kunskapsutbyte lägger vi fundamentet för ett företag där kompetens, ansvar och arbetsglädje driver oss. Vi är idag drygt 250 medarbetare. Läs om oss på NSVA.se