Eftermarknadsadministratör – Service

Har du en stark administrativ ådra och trivs i en koordinerande roll? Har du öga för detaljer och drivs av att få löst uppgifter? Är du serviceminded och en självstartande och självgående person som gillar att ha koll? Är du dessutom nyfiken, strukturerad och teknikintresserad? Då ska du söka tjänsten som Eftermarknadsadministratör på Multivac i Lund!

Arbetet är placerat på vårt kontor i Lund.

MULTIVAC är marknadsledande och teknikledande inom förpackningsbranschen. Vår utrustning används bland annat inom livsmedelsindustrin, life science och medicinsk industri.

Som Eftermarknadsadministratör kommer du…

att vara en del av vårt serviceteam och arbeta i nära samarbete med våra tekniker på fältet. Rollen innebär att du till störst del kommer arbeta med administrativa uppgifter och att vara den som koordinerar med tekniker gällande fakturering av exempelvis inrapporterade timmar och serviceavtal. Utöver det så kommer du även arbeta med andra interna kontakter och kunder för att få både interna och externa processer att flyta på, som exempelvis:

  • Beställningar av service-kit och orderbevakning

  • Ansvara för att servicekit med reservdelar skickas ut till kund

  • Fakturering i enlighet med utförd service och serviceavtal

För att lyckas i rollen ser vi gärna…

att du har en stark administrativ och koordinerande ådra, och att du arbetat i en liknande roll sedan tidigare är en fördel. Du är van vid kundkontakt och att arbeta självständigt i en roll som kräver noggrannhet och en hög servicenivå. Vidare så har du en viss teknisk förståelse, samt:

  • Erfarenhet av fakturering

  • Erfarenhet av SAP eller annat större/liknande ERP-system

  • Minst en slutförd gymnasial utbildning

  • God talad och skriftlig svenska och engelska

Som person är du…

en god administratör som skapar ordning och struktur samtidigt som du är nyfiken och informationssökande. Du har lätt för att ta för dig, vara kravställande för att kunna arbeta effektivt och driver gärna saker självständigt. Vidare så är du beslutsam och kommunikativ på ett tydligt sätt.

Vad MULTIVAC erbjuder dig

Du får arbeta med högkvalitativa produkter och tjänster tillsammans med ett trevligt och kompetent gäng under marknadsmässiga villkor. Du kommer inledningsvis att genomgå ett introduktionsprogram där du bl a får en grundutbildning i MULTIVACs maskinprogram och administrativa system. Du får sedan löpande utbildningar såväl som genom egna studier i vårt e-learningsystem och interna utbildningar. Vi arbetar nära varandra och alla anställda uppmuntras att både ta initiativ och få vara med att påverka.

Ansökan

Låter det intressant? Då är du är varmt välkommen att söka via ansökningsformuläret. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

I denna rekrytering samarbetar vi med Roi Rekrytering. För frågor rörande rekryteringsprocessen och rollen, vänligen kontakta ansvarig Rekryterare Lukas Drelich på lukas.drelich@roirekrytering.se

Om MULTIVAC

MULTIVAC är ett familjeägt tyskt bolag med 6700 medarbetare och 87 dotterbolag världen över. MULTIVAC AB är ett dotterbolag till den tyska koncernen och drivs som ett eget bolag men med den solida koncernen i ryggen. MULTIVAC är marknadsledande och teknikledande inom förpackningsbranschen. Förpackningsmaskinerna används bland annat inom livsmedelsindustrin, life science och medicinsk industri. Vårt huvudkontor finns i Lund, vi har totalt drygt 30 medarbetare i Sverige och en stabil omsättning på >100 MSEK per år.

Läs mer på: www.multivac.com