Erfaren redovisningskonsult – Baker Tilly i Malmö, Lund & Trelleborg

Vi söker dig som har några års erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete på en redovisningsbyrå.

Som redovisningskonsult hos oss jobbar du utefter en individuell utvecklings- och utbildningsplan och vi värdesätter engagemang, effektivitet och sammanhållning.

Vi jobbar i en prestigelös organisation och vi söker dig som vill vara med på vår framtidsresa i den digitala världen på något av våra moderna och trevliga kontor centralt i Malmö, Lund eller Trelleborg!

Förutom att du bör ha ett par års erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete på redovisningsbyrå är det viktigt för oss att du delar våra värderingar. Vi tror att du är en utåtriktad person som drivs av att ge en god service med ett personligt engagemang. Vi värdesätter hög kvalitet och strävar efter ett gott samarbete i våra team.

Vi tycker det är viktigt att ha roligt tillsammans och det hoppas vi att du också tycker!

Vi ser gärna att du är bosatt i närheten av Malmö, Lund eller Trelleborg då många av våra kunder har sin verksamhet där. Det är en stor fördel om du har körkort. 

Våra kunder finns i många branscher och är både svenska och internationella, vilket gör verksamheten spännande och utvecklande. Därför är det också viktigt att du behärskar både det svenska och engelska språket mycket väl.

Vi har två tjänster att tillsätta och de är båda tillsvidaretjänster på heltid. Placeringsort är Malmö, Lund eller Trelleborg och det kommer vi överens om tillsammans.

Ansökan

Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Läs mer om oss vår hemsida på https://www.bakertillymlt.se

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på rekrytering.mlt@bakertilly.se.