Extra personal – Jägersro

Vi förstärker teamet inför tävlingssäsongen 2023. Jägersro Trav och Galopp har ett fullspäckat tävlingsschema med start i april – november med årets höjdpunkt i juli – Hugo Åbergs. Vi söker nu ett helt gäng med nyfikna och ambitiösa medarbetare som vill jobba extra i servisen i Stora Restaurangen, loger och VIP-matsalar

OM TJÄNSTEN – Servitör / servitris

Vi söker dig som:
• Har ett genuint intresse och god kunskap om mat, matlagning och dryck
• Minst 1 års yrkeserfarenhet av att arbeta som servis
• Är flexibel, kreativ och lösningsorienterad
• Brinner för att överträffa gästens förväntningar
• Är strukturerad, ordningsam och har god samarbetsförmåga

Du kommer att jobba i en miljö med högt tempo vilket innebär att du måste vara stresstålig och kunna hålla huvudet kallt när det är fullsatt.

Vi erbjuder dig:
• Ett stimulerande och utvecklande jobb i ett ungt team och i en unik miljö
• Möjlighet att utvecklas och få mer ansvar under säsongen
• Kollektivavtal
• Introduktion och servisutbildning innan säsongen drar igång

OM PEMBERT & COMPANY

Pembert & Company startade 2015 som en en framgångsrik cateringverksamhet i Hyllie, Malmö. Bakom bolaget står OS- och VM-kocken Daniel Pembert som är både kreativt ansvarig och ägare. År 2017 tog Pembert & Compan klivet in på Malmös matscen och öppnade upp lunch- och middagsrestaurang på Hotel Duxiana på Norra Vallgatan. Det blev snabbt en mötesplats för de matintresserade gästerna i kvarteren och den oklassiska råbiffen tog sin form.

Därefter har allt fler verksamheter sett dagens ljus — Lokal 17 belägen i Studio-huset på Hjälmarekajen 17 i sällskap med Studio 15, Alnarp 9 på SLU campus i Alnarp, vårt eget mobila food truck-koncept, restaurangen på Jägersro Trav & Galoppbana med oändliga möjligheter för olika event och Lokal 17 Hansa på premiumläge mitt i city. Vi fortsätter den expansiva resan genom att öppna Vinbar 17 på Hansa under januari 2023 — en vinstudio som fokuserar på dryckesprovningar samt mat & dryck i kombination.

Oavsett verksamhet har vi samma drivkraft och ambition – att sätta guldkant på våra gästers mat, dryck och upplevelse.

Vill du veta mer om oss ?

Titta då in på våra hemsidor Pembertochcompany.se och jagersro.se

Ansökan – du ansöker enklast direkt här på vår karriärssida. Glöm inte att bifoga CV och personligt brev så vi kan matcha din kompetens och personlighet på bästa sätt.

Vill du veta mer eller har kompletterande frågor kan du skicka det till jane.althen@pembertochcompany.se

Sista ansökningsdatum är 30/ 4 2023.

Välkommen med din ansökan