Fastighetsskötare AMW Fastigheter

AMW CONSTRUCTION – SPECILALISTER PÅ FÖRSKOLOR

Erfaren fastighetsskötare sökes Ängelholm

 

Om tjänsten
AMW Fastigheter söker nu en erfaren fastighetsskötare till våra fastigheter i Skåne med omgående start. Du kommer att arbeta med både invändig och utvändig fastighetsskötsel.

Som fastighetsskötare ansvarar du för att ge god service och hålla våra välvårdade. Du kommer ha arbetsuppgifter så som:

·        Ansvar för rendering av bolagets fastigheter

·        Hantering av felanmälningar.

·        Utföra reparationsarbete inom snickeri, målning och underhåll

·        Service och underhållsarbete inom ventilation och VVS

·        Skötsel av buskar/träd

·        Rensning av ogräs

·        Gräsyteskötsel

Som ansvarstagande medarbetare planerar du tillsammans med vår fastighetschef tillsyns- och serviceuppdragen. Du planerar och organiserar sedan ditt eget arbete. Arbetstiderna är till huvuddelen förlagda på vardagar kl:07.00-16.00. Uppdraget kan dock innebära vissa jourutryckningar.  Du kommer ha tillgång till en servicebil. B-körkort är därför ett krav.

För att utföra arbetsuppgifterna så bra som möjligt är det av stor vikt att du är en erfaren hantverkare och har någon typ av byggteknisk bakgrund, att du gillar att arbeta både inomhus och utomhus samt att du tillför glädje bland kollegor och hyresgäster.

Vem är du?
Vi söker dig som är en framåtriktad person med en vilja att utvecklas. Vidare tror vi att du är arbetsam med ett stort driv och en positiv inställning. Då du kommer att möta människor är det viktigt att du även har en god förmåga att röra dig i det sociala rummet.

Det är meriterande om du har kunskap av maskiner så som gräsklippare, traktor samt B-körkort.

Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då tjänsten kan bli tillsatt redan innan sista ansökningsdag. Du ansöker via vår rekryteringssajt via nedan länk.


Eventuella namngivna referenter bör ha kännedom om att de finns i dina ansökningshandlingar.

AMW Fastigheter ingår i fastighetskoncern AMW Gruppen vars fokus på samhällsfastigheter och utveckling gör att vi är ett spännande och snabbt växande framtidsbolag.  Vi har egna förskolor, vårdbyggnader, företagslokaler och bostäder. Vi har fastigheter på flera orter i Skåne. såsom tex Hässleholm, Hörby, Skurup, Trelleborg, Helsingborg, och Ängelholm.