Finansiell Rådgivare

Brinner du för finansiell rådgivning och att på ett pedagogiskt och lättillgängligt sätt förmedla information om tjänstepension, försäkringar och placeringar? Trivs du med att arbeta nära redan befintliga kunder och vårda relationer? Trivs du att arbeta flexibelt och brett i ett entreprenörsdrivet bolag där bra idéer tas tillvara på? Vill du vara i en tillitsorienterad organisation med både stort affärsfokus och många skratt? Då ska du söka denna tjänst till Falk & Partners Kapitalförvaltning AB!

Som Finansiell Rådgivare…

hos Falk & Partners kommer du att ha en fri och flexibel roll där du arbetar nära befintliga kunder och med viss prospektering för att öka kundstocken. Du kommer in i ett mycket kompetent och samtidigt lättsamt team där ditt fokus ligger på individrådgivning mot privatpersoner, anställda på företag och företagare. På ett enkelt och pedagogiskt sätt förmedlar du och är rådgivande i frågor gällande:

  • Tjänstepension

  • Försäkringar

  • Kapitalförvaltning

Resor i tjänsten kan förekomma, även om många möten sker digitalt.

För att lyckas i rollen…

har du minst ett par års erfarenhet av en liknande roll där du även arbetat med både merförsäljning och att utveckla en befintlig kundstock. InsureSec-licens är ett krav för denna roll och vi ser gärna att du har:

  • En högre utbildning inom exempelvis ekonomi eller juridik

  • Swedsec-licens, meriterande men inget krav

  • Talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska

Som person är du…

social, kommunikativ och förtroendeingivande. Du har en stark drivkraft och självledarskap samtidigt som du trivs med att jobba i team. Vidare så har en stor portion humor och värdesätter att ha roligt på jobbet. Att ha möjlighet att påverka din arbetsdag och dess innehåll är något du uppskattar.   

Om Falk & Partners

Vi är ett utpräglat kunskapsföretag med hög entreprenörsanda som erbjuder kvalificerad finansiell rådgivning, i en diskret miljö med nära och långsiktiga kundrelationer. Då vi inte är anslutna till någon förmedlarorganisation har vi möjlighet att själva styra vår verksamhet och vårt kunderbjudande i den riktning vi anser lämpligt, hela tiden med kunden i fokus. Vi tänker långsiktigt och uthålligt i allt vi företar oss. Hos oss är det högt i tak och korta beslutsvägar samt starkt affärsfokus. Vi har starka ägare och står inför en stark tillväxtresa. Nu söker vi nya medarbetare som skulle trivas i sådan miljö.

Läs mer HÄR.

För att söka rollen…

är du varmt välkommen att ladda upp ditt CV och personliga brev. Urval sker löpande så tveka inte med att ansöka. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

Anställning hos: Falk & Partners

Omfattning: Heltid

Start: Enligt överenskommelse