Företagsrådgivare Liv & Pension

Har du mångårig erfarenhet av att arbeta som företagsrådgivare? Brinner du för att hitta de bästa lösningarna inom kapitalförvaltning, pension och försäkringar, och att skapa förtroendeingivande relationer? Har du ett affärsdriv, strategiskt tänk och en framåtanda? Trivs du med tanken av att kunna arbeta flexibelt och brett i ett entreprenörsdrivet bolag där bra idéer tas tillvara på? Gillar du att nätverka, är utåt som person och trivs på ett kontor där det är högt i tak med många skratt? Då ska du söka denna tjänst till Falk & Partners Kapitalförvaltning AB i Malmö!

Som Företagsrådgivare…

hos Falk & Partners kommer du att ha en fri och flexibel roll med kundansvar för både befintliga som nya kunder. Du kommer in i ett mycket kompetent och samtidigt lättsamt team där du får driva egna projekt att hjälpa våra kunder till bästa möjliga lösning. Vi är helt fristående och distribuerar därför inga egna finansiella produkter. Du kommer att arbeta med ett fokus på företag och företagare med bland annat:

  • Försäkringar

  • Strategisk pensionsrådgivning

  • Ge råd om och förvalta upparbetade företagskapital och förmögenheter

  • Nykundsbearbetning

Vi är partner i ett internationellt försäkringsnätverk så en del av våra kunder är internationella och verkar i flera länder. Erfarenhet av arbete med kundbehov kopplat till sådana företag är därför meriterande.

Resor i tjänsten kan förekomma, även om många möten sker digitalt.

För att lyckas i rollen…

tror vi att du har lång erfarenhet av att arbeta mot företagsmarknaden, både med nykundsbearbetning och kundvård. Du är van att hantera problemställningar på företagsnivå avseende tjänstepension och försäkring, oavsett om det är ägarledda eller lite större företag. Du har en upparbetad kundstock som du värnar om, och ett stort affärsnätverk.

InsureSec-licens är ett krav för denna roll, och vi ser gärna att du:

  • Har en högre utbildning, eventuellt inom ekonomi eller juridik

  • Innehar Swedsec-licens, meriterande men inget krav

  • Talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska

Som person är du…

analytisk, nyfiken och förtroendeingivande. Att skapa goda relationer kommer naturligt för dig då du är både kommunikativ och serviceminded. Du har en stark drivkraft och självledarskap samtidigt som du trivs med att jobba i team. Du är social av din natur med en stor portion humor som värdesätter att ha roligt på jobbet. Att ha möjlighet att få påverka din arbetsdag och dess innehåll är något du också uppskattar.   

Om Falk & Partners

Vi är ett utpräglat kunskapsföretag med hög entreprenörsanda som erbjuder kvalificerad finansiell rådgivning, i en diskret miljö med nära och långsiktiga kundrelationer. Då vi inte är anslutna till någon förmedlarorganisation har vi möjlighet att själva styra vår verksamhet och vårt kunderbjudande i den riktning vi anser lämpligt, hela tiden med kunden i fokus. Vi tänker långsiktigt och uthålligt i allt vi företar oss. Hos oss är det högt i tak och korta beslutsvägar samt starkt affärsfokus. Vi har starka ägare och står inför en stark tillväxtresa. Nu söker vi nya medarbetare som skulle trivas i sådan miljö.

Läs mer HÄR.

För att söka rollen…

är du varmt välkommen att ladda upp ditt CV och personliga brev. Urval sker löpande så tveka inte med att ansöka. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

Anställning hos: Falk & Partners

Omfattning: Heltid

Start: Enligt överenskommelse