Frontendutvecklare

Axiell Media är den ledande distributören av e-böcker och ljudböcker i Skandinavien. Genom deras system distribuerar nästan 1000 skandinaviska förlag till kommersiella marknadsplatser som internetbutiker och abonnemangstjänster samt till bibliotek och skolor. Axiell Media grundades 2000 och är ett innovativt kunskapsföretag inom teknik och affärsmodeller för publicering, distribution och användning av e- och ljudböcker, såsom e-medialäsare och appar. Vi erbjuder en rad tjänster till våra leverantörer och kunder inom detta område. Axiell Media är sedan 2015 en del av Axiell Group, en ledande global mjukvaruleverantör inom kultursektorn, som erbjuder lösningar för bibliotek, skolor, förlag och återförsäljare.

OM TJÄNSTEN

Axiell Media söker en kreativ och driven frontendutvecklare med öga for god interaktionsdesign och UX. Du blir en del av vårt utvecklingsteam på 8 personer som leder övergången till nästa generations distributionssystem för digital media.

Du kommer primärt att jobba med Ebban, vår boktjänst för skolor där vi bland annat utvecklar spelifiering och verktyg för att jobba med e-böcker och ljudböcker i klassrummet. Ebban används i dag av tiotusentals elever i Sverige och Finland.

Vi erbjuder

  • En spännande marknad och tjänster med stor potential

  • Ett öppet klimat och låg hierarki

  • Ett flexibelt förhållningssätt till arbetstid och hybrid- eller distansarbete

  • Friskvårdsförmån

  • Kollektivavtal

Tjänsten är på heltid med flexibel placering, huvudkontoret är i Stockholm.

 VEM ÄR DU?

  • Du har självklart ett stort intresse för UX och UI och håller dig uppdaterad med det senaste inom ditt område.

  • Minst tre års erfarenhet av frontendutveckling för webben

  • Meriterande med erfarenhet av antingen React eller Angular

SOUNDS GREAT! HUR ANSÖKER JAG?

För att ansöka skickar du oss ett uppdaterat CV och ett personligt brev där du förklarar varför du är intresserad av tjänsten.

Uppfyller du inte alla krav? Din inställning är viktigare än att du kryssar i alla rutor. På Axiell är vi engagerade i att bygga upp en arbetsmiljö som representerar mångfald och är öppen för alla, och vi har åtagit oss att följa principerna om likabehandling i arbetslivet. Om du är inspirerad av den här rollen och Axiell så uppmanar vi dig att ansöka och berätta varför du är den perfekta kandidaten för tjänsten!

Behöver du support under din ansökan?
Lisa Nädler (Human Resources)
lisa.nadler@axiell.com

Behöver du mer information om tjänsten?
Johan Sandberg
johan.sandberg@axiell.com