Munkeby Systems växer och söker en Senior Frontend developer och en Full Stack Developer, C#

Som vår nya Full Stack Developer C#

ser vi att du har kunskaper inom databasutveckling och gärna även grundläggande kunskaper inom webbutveckling. Arbetet innebär att du är med i vidareutvecklingen av våra system och molnlösningar.

Med erfaren menar vi en person som har 5+ års erfarenhet av professionell utveckling som del av utvecklingsteam. Samarbetsförmåga och personligt driv är viktigare än erfarenheter inom specifika tekniker. Vi hoppas att du gillar att ta ansvar och komma med tankar som idéer då vi gillar initiativ och förslag. Hos oss blir du en viktig kugge i ett mindre bolag.

Som senior frontend-utvecklare

hos oss blir din huvuduppgift webbutveckling men arbetsuppgifterna förutsätter också kunskaper i mobilutveckling. Utvecklingen kretsar till stor del kring våra egna befintliga och kommande produkter som utvecklas i Microsoftmiljö.

De tekniska färdigheterna är ett krav men vad vi verkligen söker är en person som har ögat för att skapa på en gång snygga och funktionella gränssnitt.

Samarbetsförmåga och personligt driv är viktigare än erfarenheter inom specifika tekniker men om du gärna pratar XSL och XML är du extra välkommen. Vi hoppas att du gillar att ta ansvar och komma med tankar som idéer då vi gillar initiativ och förslag. Hos oss blir du en viktig kugge i ett mindre bolag.

Vad erbjuder vi dig

  • Plats i ett team där beslut fattas gemensamt
  • Möjlighet att påverka utveckling och utvecklingsprocess
  • Att vara en del av ett team som utvecklar fantastiska system för våra kunder
  • En trevlig arbetsplats i centrala Malmö
  • Rutinerade kollegor som hjälper dig att lyckas i din roll
  • En heltidstjänst med konkurrenskraftig fast lön och goda anställningsvillkor

Krav 

  • Tala och skriva svenska och engelska obehindrat
  • Erfarenhet av Microsoft Office
  • Möjlighet att arbeta kontorstid, 8-17

Ansökan

Sök tjänsten genom att fylla i ansökningsformuläret och bifoga ditt CV och personliga brev. Intervjuer kommer att ske löpande. Därav ser vi gärna att du inkommer med din ansökan snarast möjligt.

Vi ser fram mot din ansökan!

Kort om oss

Vi utvecklar och levererar system för ärendehantering.
Munkeby Systems erbjuder IT-system för avvikelsehantering och förbättringsarbete inom kvalitet, säkerhet, arbetsmiljö och hållbarhet. Vi har kunder såväl inom offentlig sektor som privat industri med allt från 40 till 40 000 användare. Bolaget grundades 1990 av Björn Munkeby som fortfarande är huvudägare och sedan september 2018 återigen dess VD.

Ett bolag i tillväxt
Bolaget är i en tillväxtfas med nya tjänster inom sälj, marknad, projektledning, systemutveckling och ekonomi. För rätt personer finns bra utvecklingsmöjligheter.

OBS! Vi vill inte bli kontaktade av konsultbolag eller personalrekryterare.

“Under hela rekryteringsprocessen fick jag löpande information om vad som hände, vilket jag upplevde som väldigt proffesionellt.”

// Peter, kandidat

“Tack för snabb support med min ansökan och trevligt bemötande på intervjun!”

// Johanna kandidat