HR Business Partner till BorgWarner i Landskrona

Har du erfarenhet av att driva HR-arbete inom industri och produktion? Har du arbetat både mot kollektiv- och tjänstemannasidan? Är du en generalist som trivs i en innovativ miljö präglad av ständig förbättring och nya utmaningar? Då har vi kanske ditt nästa jobb här!

 Nu söker vi en HRBP till BorgWarner i Landskrona!

I Landskrona jobbar BorgWarner med att utveckla och producera drivline- och framdriftssystem för hybrid-, el- och förbränningsfordon från idé till färdig produkt.

Som HRBP hos oss…

kommer du att ingå i ett team om 8 personer som tillsammans driver HR-arbetet framåt. Arbetet består av att planera, leda, följa upp och kontinuerligt förbättra HR-aktiviteterna och processerna för att säkra måluppfyllnad. Du arbetar brett och ger dagligt stöd till både medarbetare och chefer på både kollektiv- och tjänstemannasidan. Tillsammans med teamet arbetar ni med att ständigt förbättra HR-arbetet genom att analysera, effektivisera och utveckla processer och system. Identifiera luckor aktivt, föreslår och implementerar nödvändiga förändringar.

 Ytterligare huvudsakliga arbetsuppgifter:

 • Stötta och utbilda medarbetare och chefer inom HR-relaterade områden

• Styra, utveckla och säkerställa rutiner för Säkerhets & Arbetsmiljöpolicyer tillsammans med Health & Safety Manager.

• Fackliga förhandlingar och ansvara för arbetsrättsliga frågor vid mindre till medelstora förändringar (d.v.s. organisationsförändringar, individuella avtal, anställning av chefsbefattningar etc).

• Ansvara för rehabiliteringsprocesser och enskilda ärenden

• Rekrytering (både tjänstemän och bemanning för produktionen)

• Följa upp och rapportera HR-KPI:er och andra mätvärden som krävs för att uppnå satta mål

• Intern HR-kommunikation

• Compensation and Benefits

 Tjänsten rapporterar till HR-Director och är placerad på kontoret i Landskrona.

För att axla rollen har du…

minst 5 års erfarenhet av arbete i en liknande roll där du drivit brett HR-arbete inom industri -och produktionsverksamhet. Du har arbetat mot både tjänstemän och kollektivanställda. Dina tidigare erfarenheter gör att du har en stor insikt och kunskap kring arbetsrätt- och arbetsmiljölagstiftning, processer och hur arbetet ska bedrivas. Högskoleutbildning inom Human Resources är ett krav. Du har goda kunskaper i MS Office och det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i Workday och/eller Flex HRM. Du arbetar obehindrat i tal och skrift på svenska och engelska.

Som person tror vi att du…

tycker det är kul när saker och ting dyker upp och händer snabbt. Du är flexibel och din arbetslivserfarenhet gör att du har lätt för att prioritera uppgifter. Du är analytisk samtidigt som vi tror att du har en utomordentlig kommunikationsförmåga vilket medför att du inspirerar och engagerar människor i ditt arbete. Du motiveras av att jobba mot uppsatta mål och självklart älskar du att se resultat. Du tycker om att arbeta med utveckling, effektivisering och digitalisering. Du är entusiastisk, empatisk och har nära till skratt.

Du tror starkt på laget före jaget och vet att man tillsammans skapar framgång.

Hos oss på BorgWarner kommer du till…

en spännande och viktig roll där du är omgiven av engagerade, stöttande och erfarna kollegor. Vi är ett kunskapstungt bolag och vi som arbetar här är väldigt stolta över att få vara med i nästa generations bil och motorutveckling. BorgWarner utvecklar och tillverkar system och komponenter till de största fordonstillverkarna världen över. Hos oss finns stora möjligheter till egen utveckling, då du kommer att arbeta med kompetenta medarbetare och får möjlighet att påverka processer och metoder. Vi tror på ”högt i tak” och att arbeta lösningsfokuserat tillsammans.

Wherever the journey leads – our solutions propel the future

There are few challenges as important today as creating solutions that support a cleaner, more energy-efficient world. This requires a commitment to constantly improve the transportation of people and things.  We, at BorgWarner, made that commitment decades ago and have since been creating technologies to improve efficiency, emissions and performance in all types of vehicles.

Our proven track record has made us a propulsion system leader for combustion, hybrid and electric vehicles. We uncover strong trends and use smart science and technology to address a future based on varying regulations, consumer demands and automaker requirements. This makes BorgWarner one of the most successful high-tech leaders within the automotive industry, innovating for the cars of the future.

We operate in the automotive industry, which means this is a fast-paced, highly demanding job that frequently requires clear and proactive communication with every level of our company, from the factory floor to the management team in a rapidly growing company.

Vill du veta mer om oss besök gärna vår hemsida: www.borgwarner.com

Om detta är din nästa utmaning…

är du varmt välkommen med din ansökan!

Sök tjänsten och bifoga ditt CV och personliga brev. Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan komma att plockas ner om vi hittar rätt, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

Har du frågor eller funderingar kring rollen eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Jenny-Maria Lindström – jenny-maria.lindstrom@roirekrytering.se