Industrielektriker

Industrielektriker till fabriken i Eslöv
Smurfit Kappa i Sverige täcker hela kedjan från papperstillverkning till konstruktion och produktion av säljande, effektiva och innovativa förpackningar och produkter i wellpapp och solidpapp. Smurfit Kappa Sverige AB utgör den svenska organisationen inom förpackningsdivisionen och har ca 700 anställda på 9 olika enheter med centrala funktioner i Eslöv. För mer info se www.smurfitkappa.se eller vår mikrosajt www.openthefuture.se

 

Om tjänsten
Vi är inne i en expansiv och spännande fas i vår fabrik i Eslöv, och söker därmed en industrielektriker för arbete på tvåskift. Arbetet innebär reparations-, installations- och underhållsarbeten inom el. Verksamheten har hög automatiseringsgrad varvid erfarenhet av felsökning av PLC-utrustning är meriterande. Även kunskaper inom Siemens är meriterande.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Reparation och underhåll av elektriska utrustningar

  • Felsökning av PLC-system

  • Förbättringsarbete av industriutrustning

  • Förebyggande underhåll

  • Beställning av material och reservdelar kopplade till el-underhåll

 

Din Profil
För att trivas i rollen bör du vara van vid att ta egna initiativ, innehar en bred teknisk erfarenhet, och är en duktig problemlösare. Vi tror även att du är prestigelös och serviceinriktad. Jobbet är väldigt omväxlande och kräver mycket ansvar och flexibilitet samt en god förmåga att planera sitt arbete, men det innebär även en hel del arbete i grupp. Därför är det viktigt att du kan jobba både självständigt och tillsammans med andra. Vi tror även att du har en god social förmåga och trivs med daglig kundkontakt.

Du har teoretisk kompetens motsvarande minst gymnasieskolans elprogram samt körkort B. Du kan uttrycka dig obehindrat i svenska och engelska i både tal och skrift. Meriterande med erfarenhet från industri.

 

Vi erbjuder
Vi erbjuder en plats i en världsledande koncern med hög miljömedvetenhet och en stark drivkraft att ständigt utveckla vår verksamhet. Hos oss erbjuds du möjligheter och utmaningar för att utvecklas både professionellt och som person.

Låter detta intressant? Då är du varmt välkommen att söka tjänsten. Vi tillämpar löpande urval och ser fram emot din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2023-06-11.