Key Account Manager

Vill du vara med och skapa ett helt nytt erbjudande och arbeta självständigt med att utveckla kunder i ett expansivt bolag? Vill du bli en del av en företagskultur som sätter sina anställda först, vårdar långsiktiga relationer och främjar ett innovativt klimat? Då har vi rollen för dig!

Just nu söker vi en Key Account Manager till en ny roll med stor möjlighet att bygga, påverka och göra skillnad för vår kommande expansion.

Vårt huvudkontor finns i Malmö. I rollen som KAM är det inte nödvändigt att du bor i Malmö med omnejd, du skulle även kunna utgå från Göteborg eller Stockholm.

Vad erbjuder vi?

GRANULDISK är ett internationellt och innovativt bolag med en familjär och entreprenöriell företagskultur. Vi står inför en mycket spännande resa där vi utvecklar vår befintliga och framgångsrika affär till ett komplett erbjudande av både produkter och tjänster för våra slutkunder. Vi vill bidra till ett bättre klimat genom att erbjuda ett resurseffektivt och mer miljövänligt alternativ till traditionella diskmetoder, men också till en bättre arbetsmiljö för personalen i diskprocessen.

Som KAM får du en möjlighet att bygga en helt ny roll och får en nyckelposition i affärsutveckling av tjänsteutveckling mot kedjekunder och bolagets fortsatta utveckling.

Vad gör en KAM hos oss?

Som KAM har du ansvar för att utveckla tjänsteaffären mot våra slutkunder och utöka kundportföljen med kunder som till största del finns inom hotell, restaurang och cateringbranschen i Norden. Du arbetar självständigt och planerar dina aktiviteter utifrån satt strategi. Rollen innehåller många kontaktytor och du trivs i en roll där du både bygger förtroende och hittar den bästa lösningen för kunden.

Hur ser teamet ut?

Du ingår i ett team av erfarna säljare från branschen och du rapporterar till Director Sales & Service North Europe. Du kan antingen utgå från vårt kontor i Malmö eller från din bostad i till exempel Stockholm.

Vem är du?

För att vara framgångsrik i rollen som KAM, så tror vi att du har ett högt driv med ett fantastiskt affärssinne samtidigt som du är en nyfiken person. Du är van vid att jobba brett tillsammans med olika kompetenser och personer, både externt och internt, detta för att du ska kunna ge dina kunder bästa möjliga bemötande, lösning och mervärde. Du är orädd, resultatinriktad, energisk och har en stark tro på dig själv i kombination med en förmåga att prioritera din tid på sådant som tar affären framåt.

Du har även:

  • Flera års dokumenterad erfarenhet från B2B-försäljning gärna mot hotell, restaurang eller liknande bransch.

  • Erfarenhet från tjänsteerbjudande med proaktivt ökande av MRR är meriterande.

  • Goda kunskaper i Officepaketet och erfarenhet av att arbeta med CRM system

  • B-körkort

Du behärskar svenska och engelska obehindrat i både tal och skrift – vi ser gärna att du behärskar ytterligare språk

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök idag!

I den här rekryteringen samarbetar vi med Roi Rekrytering och för frågor rörande rekryteringen kontakta ansvarig rekryterare Robert Jonasson – robert.jonasson@roirekrytering.se (vi tar ej emot ansökning via epost).

Mer om oss

Granuldisk är ett internationellt företag med dotterbolag i bland annat Frankrike, Tyskland och Singapore med drygt 90 anställda världen över som tillsammans utvecklar, tillverkar och säljer hållbara diskmaskiner. Vår första innovation var grovdiskmaskiner som använder granuler, vatten och endast en liten mängd diskmedel för att mekaniskt rengöra grytor och kantiner.

Den blästrande effekten i kombination med höga temperaturer diskar hygieniskt rent på bara ett par minuter och använder avsevärt mindre vatten, energi och kemikalier än traditionella grovdiskmetoder. En smart, hållbar och ekonomisk lösning. GRANULDISK® grovdiskmaskiner är en svensk innovation som funnits på marknaden i över 35 år. Mer än 10 000 kunder använder våra lösningar varje dag.

I tillägg till Granule-serien lanserade vi 2021 en kombinerad grov- och findiskmaskin med ett patenterat vattenbaserat system och den första granulen baserad på biologiskt nedbrytbar plast. Granuldisk är en del av den familjeägda, Malmöbaserade koncernen Sandberg Development, ett bolag som investerar långsiktigt i innovationer med målet att bli företag i världsklass.

Läs gärna mer här – www.granuldisk.com 

Anställning hos: GRANULDISK

Omfattning: Heltid och tills vidare

Placeringsort: Malmö, Stockholm eller Göteborg