Key Account Manager Stockholm/Sörmland

Vill du jobba som säljare i ett innovativt framtidsföretag, där du har stor möjlighet att påverka och där beslutsvägarna är snabba. Då kan denna tjänst som Key Account Manager vara rätt för dig!

Du ansöker HÄR

Om rollen
Som Key Account Manager på HYDAC har du en viktig roll inom försäljning och du blir en del av vårt globala kundteam. Du upprätthåller och utvecklar kundrelationerna för att förstå kundbehoven och stärker kundförståelsen för våra produkt-, system- och tjänsteerbjudanden. Du säkerställer en positiv kundupplevelse genom hela försäljningsprocessen genom att vara en fena på både försäljning och projektledning. Du ansvarar för att hitta den rätta lösningen till kunden och är fokuserad på att uppnå våra uppsatta mål.

Syftet med rollen som Key Account Manager är att utveckla långsiktiga och ömsesidigt starka kundrelationer för att nå våra strategiska mål samt optimera värdet för både oss och kunden. HYDAC tar stora kliv in i nya tekniker (e-mobility) och det finns stora samarbetsmöjligheter med HYDAC Tyskland i detta arbete.

Vi ser med fördel att du bor i Sörmland eller Stockholms län då tjänsten omfattar dessa områden. Resande i tjänsten ingår.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Du arbetar löpande med hantering av kundrelationer där du utvecklar förtroendet och kunskapen om vår portfölj hos nyckelpersoner. Du presenterar nya produkter och tjänster samt utvecklar relationen med befintlig kund och stakeholders genom att kontinuerligt föreslå lösningar som hjälper kunden att nå sina mål.

 • Upprätthåller en grundlig förståelse för kundernas nyckelbehov och krav, samt förstår kundernas mål och planer via en behovsanalys

 • Analyserar marknadspotentialen för att identifiera affärsmöjligheter samt vara välinformerad om produkter och industrin

 • Skapar nyförsäljning som på sikt leder till en lång och lönsam kundrelation

 • Planerar olika marknadsföringsinsatser och event

 • Bygger långsiktiga relationer med HYDAC divisionerna globalt och fungera som länken för kommunikation mellan kunden och våra interna team

 • Rapporterar regelbundet om framsteg och lämnar prognoser till interna och externa intressenter

Kompetens och erfarenhet
Du är en affärsdriven säljare med förmåga att leverera resultat samt kunna växla mellan att vårda nuvarande kundrelationer och söka nya. Du ansvarar för din egen agenda med god förmåga att organisera och har ett öga för detaljer.

 • Erfarenhet som Key Account Manager och implementering av KAM-strategier samt av försäljning med kundanpassade lösningar

 • Kompetens inom om industriella produkter och applikationer

 • Stark kommunikations- och relationsbyggande förmåga samt bekväm med att kontakta chefer på alla nivåer

 • Stark problemlösningsförmåga och en god erfaren förhandlare

 • Svenska och mycket god engelska både i skrift och tal

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Ulf Hammar. Du når Ulf på tel. 08-51481646. 

Skicka in din ansökan HÄR.

Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!