Key Account Manager

Elastic Move är ett entreprenörsföretag i hög tillväxt där vi tillsammans hjälper våra kunder att utvecklas till att bli oslagbara!

Vi har vårt fokus på publika moln, specifikt Amazon Web Services (AWS), som är bland det hetaste på marknaden just nu. Vi förflyttar våra kunder till AWS Cloud för att utnyttja alla dess fördelar inom Säkerhet, Flexibilitet, AI, Machine Learning och Big Data. Vi har ett högt förtroende hos våra kunder, och vi månar om långsiktighet och kvalitet i det vi gör. Vi brinner för att göra våra kunder oslagbara!

Blir du nyfiken? Härligt – läs mer om vad vi söker. ⬇️

Om jobbet

Vi är i en stark tillväxtresa och söker därför ännu en säljande entreprenörs-själ till vårt kontor på Ideon Science Park i Lund! I rollen som Key Account Manager så får du förmånen att jobba tillsammans med ett ansvarstagande och omtänksamt gäng med hög energi, humor och ambition.

På Elastic Move arbetar vi med medelstora och stora företag som vi erbjuder en avancerad systemlösning med publikt moln som kärna. Vi designar, bygger och etablerar lösningen hos kund och sätter även upp avtal runt förvaltning av lösningen. Din roll handlar mycket om att komma i kontakt med potentiella kunder, sätta upp möten och arbeta fram relevanta produkter, tjänster och lösningar som löser kundens behov.

 

På din To-Do list

 • Vid anställningsstart så kommer prioritet ligga på att certifiera dig i AWS (om du inte redan är certifierad, i så fall – YAAAY 🎉)

 • Stänga affärer med kunder och driva avtalsskrivning

 • Delta på mässor, seminarier eller andra marknadsaktiviteter

 • Föreslå relevanta produkter eller tjänster som löser kundens behov. Skriva offerter och lösningsförslag

Om dig

För att ha kul på jobbet och samtidigt vara framgångsrik i din säljroll så tror vi du behöver ha ett högt driv med ett fantastiskt affärssinne samtidigt som du är en nyfiken person som älskar att lära nytt och ligga i framkant. Du är van vid att jobba brett tillsammans med olika kompetenser och personer, både externt och internt, detta för att du ska kunna ge dina kunder bästa möjliga bemötande, lösning och mervärde.

Du har betydande erfarenhet av B2B försäljning av komplexa system, tjänster eller affärskritiska lösningar, och dess samverkan med kundens affärsprocesser. Vi ser gärna att du har erfarenhet av AWS eller andra molnplattformar.

Det är viktigt att du är en lagspelare med hög egen motivation där din största drivkraft är att överträffa dina kunders förväntningar. Du är lyhörd och hjälpsam samt ett proffs på att skapa goda och långsiktiga relationer. Vi hoppas också att du har god systematisk och strukturerad förmåga vilket gör att du kan driva dina affärer framåt med både kvalitet och fart.

Ytterligare plus:

 • Erfarenhet av konsultaffären

 • Goda kunskaper i svenska och engelska, flera språk är meriterande

 • Hög teknisk kompetens, gärna kring publika moln

 • Examen inom Industriell ekonomi, eller annan relevant Ingenjörsutbildning, är meriterande men inget krav

 • Körkort och tillgång till egen bil

Elastic Move

På Elastic Move har vi en god stämning och kul på jobbet, vi växer hela tiden med fler kompetenta och hjälpsamma kollegor. Vi erbjuder variation i arbetet och vi har ett pragmatiskt och flexibelt upplägg. Vi har en transparent kultur där vi uppskattar ditt bidrag till företagets utveckling.

Vad erbjuder vi?

 1. Kompetensutveckling – 10% av arbetstiden, och betalda certifieringar

 2. Generöst bonus-avtal

 3. En kultur med högt i tak, där du kan vara med och påverka företagets riktning

 4. Flexibilitet i arbetsuppgifter och tid

 5. Stor möjlighet till distansarbete

 6. Friskvårdsersättning

 Läs gärna mer om oss på www.elasticmove.com

Ansök idag!

Skicka in ansökan så snart du har möjlighet då urval sker löpande.

I den här rekryteringen samarbetar vi med Roi Rekrytering.

För frågor om tjänsten så kontaktar du ansvarig rekryterare Lukas Drelich, lukas.drelich@roirekrytering.se

Anställning hos: Elastic Move i Lund

Omfattning: Heltid

Start: Enligt överenskommelse