Kundservicemedarbetare till Trianon – Malmö

Är en av dina största drivkrafter att ge bra service? Är du en social och framåt person? Och kanske en nyfiken individ som tar egna initiativ att utveckla och förbättra? Ta då chansen att få jobba i Trianons kundservicefunktion.

Om tjänsten

I ditt arbete som kundservicemedarbetare kommer du att kommunicera med kunder via telefon och mejl samt ta emot besök. Du svarar på frågor och samarbetar med flera kollegor inom företaget. Du kommer att tillhöra ett litet och sammansvetsat team med en tydlig uppgift att ge alla som kontaktar Trianon den bästa servicen. Placering är på vårt nya kontor i Lindängen, Malmö.

Ansvarsområden

Du kommer tillsammans med tre kollegor att ansvara för växel, kundservice och övrig administration för att möjliggöra den dagliga driften på kontoret.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • På ett engagerat sätt sköta växel och kundservice

  • Ta emot besök samt inkommande och utgående mejl och post

  • Stödja uthyrningsavdelningen, förvaltningen och andra funktioner i företaget

  • Medverka till att vi har representativa ytor och förbereda externa och interna möten

  • Övrig administration

Din bakgrund

Vi söker dig som har några års erfarenhet av kundservice och administration, samt godkända gymnasiebetyg. Du har både känsla och förmåga att strukturera, organisera och prioritera dina arbetsuppgifter och brinner för att ge det bästa bemötandet i sann Trianon-anda. Du har god datorvana och förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska. Arabiska är meriterande.

Som person är du positiv och serviceinriktad. Du har lätt att ta till dig ny kunskap och att omsätta den i praktiken, är tydlig och har ett problemlösande förhållningssätt i din kommunikation. Du är en person med driv, är nyfiken och tar egna initiativ som utvecklar och förbättrar vår verksamhet.

Du ser vad som behöver göras och har ett öga för detaljer. Rollen innebär både självständigt arbete och samarbete med oss andra.

Välkommen med din ansökan redan idag – urval sker löpande.

Mer om Trianon

Trianon är ett börsnoterat företag och vårt fastighetsbestånd på 491 200 kvm har ett marknadsvärde på cirka 13,0 Mdkr. Vi är cirka 90 medarbetare och har huvudkontor i Malmö. Med engagemang, nytänkande och mod som värdegrund vill vi på Trianon göra Malmö till en ännu bättre plats att bo och verka i. Känner du som vi, hoppas vi att du söker denna tjänst. Läs mer på trianon.se och följ vår resa på LinkedIn.

Vi ser fram emot din ansökan!