Lagerledare till Optimera i Jönköping

Är du en naturlig ledare som gillar att motivera andra? Trivs du i ett högt tempo, har en känsla för service och gillar att arbeta mot angivna mål? Är du driven, strukturerad och har lätt för att hittar lösningar? Kanske har du även ett nätverk inom byggbranschen i området? Sök då tjänsten som Lagerledare till Optimera i Jönköping!

I rollen som Lagerledare…

erbjuder vi ett ansvarsfullt uppdrag där du kommer att verka i nära samarbete med enhetschef och butiksledare. Du får ett stort eget ansvar att leda och motivera personalen på lagret, brädgård. Som lagerledare är du en del i det dagliga arbetet på golvet med kundservice och försäljning och kommer också ansvara för:

 • Godsmottagning

 • Lagerpåfyllning

 • Varumärkning

 • Utplockning

 • Inventering

Tjänsten är en god möjlighet för dig som vill utvecklas och är drivande, vi ser därför gärna att du med din ansökan försöker motivera varför du söker tjänsten och även motivera varför just du hade varit lämpad för rollen som lagerledare.

För att lyckas i rollen…

ser vi gärna att du har kompetens inom virke och byggmaterial och några års erfarenheter från liknande arbetsuppgifter. Kanske har du tidigare arbetat som butiksledare, som snickare eller har ett stort intresse för byggmaterial och kommer från servicebranschen. Rollen kräver:

 • Gymnasieutbildning

 • Generell god datorvana

 • Stor social kompetens

 • B-körkort

Meriterande för rollen är:

 • Truckkort

 • Erfarenhet av affärssystemet Trygg samt Qlikview

Som person är du…

social, serviceinriktad och har lätt för att bygga goda relationer. Du är även en lösningsorienterad, handlingskraftig och prestigelös ledarförmåga som gillar ett högt tempo. Struktur, att planera och att styra upp saker kommer naturligt för dig, samtidigt som du är inkluderande och har lätt för att skapa en lagkänsla.

Optimera i Jönköping…

är en del av Optimera Svenska AB, som är en av Sveriges ledande bygghandelskedjor för yrkeskunder och har idag 66 byggvaruhus i Sverige och säte i Malmö. Optimera har cirka 1000 anställda och omsätter ca 4,5 miljarder SEK. Optimera finns även i Norge, Estland samt Lettland och ägs av den franska koncernen Saint-Gobain som är en av Europas största leverantörer av byggmaterial. Saint-Gobain omsätter ca 41 miljarder Euro och har mer än 179 000 anställda i 67 länder.

I denna roll arbetar du på en trygg arbetsplats, med starka ägare och sunda värderingar – ett företag som satsar och bryr sig om sin personal och sina kunder. Du får möjlighet att arbeta med ett starkt varumärke som erbjuder innovativa och enkla lösningar, välplanerade enheter, kundanpassat sortiment och hög tillgänglighet.

Läs mer om oss HÄR.

För att söka rollen…

är du varmt välkommen att ladda upp ditt CV. Urval sker löpande. Observera att vi INTE tar emot ansökningar via e-post.

I den här rekryteringen samarbetar Optimera Svenska AB med Roi Rekrytering. Vid frågor om processen vänligen kontakta rekryteringskonsult Elise Ahlbertz på elise.ahlbertz@roirekrytering.se.

Anställning hos: Optimera

Omfattning: Heltid

Start: Enligt överenskommelse

SGDS Gruppen erbjuder

Saint-Gobain Distribution Sverige omfattar bolagen Bevego, Dahl, Optimera, Kakelspecialisten och Konradssons Kakel med respektive dotterbolag. SGDS Gruppen är det svenska moderbolaget.

Tillsammans har vi Sveriges bredaste sortiment av produkter och tjänster inom området bygg och installation. Vi har över 150 000 proffskunder, omsätter drygt 16 miljarder, har över 170 etableringar och är nästan 3 000 medarbetare.

Vi är specialister i samverkan – det gör oss unika på svensk marknad. Vi strävar alltid efter att göra allt lite bättre. Våra medarbetare drivs av att skapa värde för våra kunder och var och en tillsammans strävar efter att upplevas som tillgängliga, tillförlitliga och kompetenta. Hos oss arbetar personer med varierad ålder och bakgrund och kulturen är prestigelös och dynamisk där alla bidrar med sin expertis, kompetens och stora engagemang.

https://www.sgdsgruppen.se/