Logistik Koordinator

Är du vår nya Logistikhjälte?

Är du en nyfiken och analytisk person med erfarenhet av logistik och vill bli en del av ett expansivt lokalt bolag fullt av härliga kollegor?
-då ska du söka denna tjänsten hos oss!

Vår logistikavdelning söker nu en ny koordinator med huvudfokus på operativa arbetsuppgifter inom logistik, för att förstärka teamet, som består av sex fullblods proffs! I funktionen fungerar man som en kravställare och kontaktperson med många kontaktytor både inom och utanför organisationen. Funktionen blir också involverad i många interna projekt för att representera logistik. Tjänsten omfattar många administrativa uppgifter vilket också behöver vara motiverande för den profil som söker.

Dina arbetsuppgifter

 • Operativ kontaktperson för affärsområdet nordisk marknad: Boka transporter, koordinera frågeställningar internt från grossister och kunder, kassationer, reklamationer

 • Leverantörskvalificeringar: Begära in dokumentation från leverantörer, registrera, granska, strukturera, signera och arkivera dokument. Uppdatera inköpsspecifikationer

 • Materialförsörjning till fabrik: Kontrollera att material in till fabrik har korrekt status när det behöver vara tillgängligt för produktion

 • Övrig administration såsom ändringsärenden/avvikelser/reklamationer

Din bakgrund

 • Du har relevant universitetsutbildning inom Ekonomi, Supply chain eller motsvarade

 • Du har erfarenhet ifrån administrativa och koordinerande tjänster med projekt som löper parallellt.

 • God datorvana och navigera både i Officepaketet och andra IT-system

 • Du har mycket goda kunskaper i både svenska och engelska, både i tal och skrift

Vem är du?
För att passa in i rollen är du kvalitetsmedveten, har lätt för administration och kan självständigt strukturera arbetet samt ta och följa detaljerade instruktioner. Vi ser gärna att du har viljan att utveckla och förbättra det arbete du tar dig an och driver dina processer med ett analytiskt förhållningssätt.
För att lyckas i rollen krävs att du kan växla mellan korta och långa perspektiv och framgångsrikt hålla deadlines. Vi ser gärna att du har förmågan att professionellt formulera dig och tryggt kan hantera många olika typer av sociala sammanhang. Du kan både vara nyexaminerad, men med tidigare lämplig arbetslivserfarenhet eller ha några år på nacken i en liknande roll.

Praktiskt
Tjänsten är en heltidstjänst
Tillträde omgående alternativt efter överenskommelse
Placerad i Malmö – ej hybrid
Anställningen omfattas av kollektivavtal

Vi erbjuder

 • Centralt kontor i Malmö hamn (med parkering)

 • Framstående produkter

 • Förmånspaket

 • Utökade ledigheter

 • Roliga utmaningar och eget ansvar

 • Frihet och flexibla arbetstider

 • Kontinuerlig kompetensutveckling

Vem är vi?
Bioglan AB utvecklar, tillverkar och marknadsför läkemedel, medicintekniska produkter, kosttillskott och kosmetika som varje dag hjälper människor över hela världen. På HQ i Malmö tillverkas produkter för topikal användning i form av krämer, salvor och geler. Bioglan AB ingår i den spanska läkemedelskoncernen Reig Jofré Group. Kvalitetssystemet följer GMP (Good Manufacturing Practice) och ISO 13485. Bioglan AB har ca. 100 medarbetare där alla utgår ifrån Malmökontoret. Bioglan är nu i en extra expansiv fas som utvidgar produktionskapaciteten med nya produktionslinjer och inför nya leverantörer. På Bioglan värderar vi modiga och nyfikna medarbetare som strävar efter att med hög kvalité både utveckla sig själv och vår organisation. Organisationen är ansluten till IKEM-förbunden.

Hjärtligt välkommen att söka en spännande tjänst på ett innovativt och framgångsrikt bolag med spännande produkter!

Vill du veta mer?
Kontakta Kristian Ahlgren, Logistics Manager på kristian.ahlgren@bioglan.se. Skicka din ansökan senast den 5 februari 2023.
Vi hanterar ansökningar kontinuerligt så vänta inte med att skicka in ditt cv.
Läs mer om oss på www.bioglan.se
Ansökan sker via https://careers.bioglan.se/ 

Bioglan AB undanber oombedd hjälp från rekryteringsfirmor för denna tjänst, inga telefonsamtal eller e-post accepteras.