Medlemsadministratör

Sveriges läkarförbund växer och har idag fler medlemmar än någonsin. Frågor som rör hälso- och sjukvården har bidragit till att våra medlemmars frågor ligger ännu högre på samhällets och politikers agenda vilket skapar stora möjligheter för vårt arbete riktad till våra medlemmar. Nu söker vi en nyckelperson till Medlemsservice. I rollen som Medlemsadministratör arbetar du med trevliga och professionella kollegor på kansliet som tillsammans bidrar till att skapa den bästa medlemsupplevelsen.

Du blir en viktig spelare för att bidra till att fler läkare väljer ett medlemskap i Läkarförbundet samt att befintliga medlemmar är nöjda med sitt medlemskap. Drivs du av att leverera högsta möjliga medlemsservice samt har erfarenhet av Salesforce eller liknande CRM-system, är du varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Du blir en del av vår kommunikationsavdelning där vi arbetar nära varandra för att hjälpas åt samt förstärka effekten av våra kommunikationsinsatser för att attrahera nya medlemmar samt öka medlemsnyttan och fördjupa engagemanget hos befintliga medlemmar. I rollen samarbetar du också med vår avdelning för Verksamhetsstöd. stora samarbetsytor i hela förbundet, både bland tjänstemän och förtroendevalda.

Exempel på arbetsuppgifter

  • Hantera och lösa medlemsfrågor och ärenden via telefon och e-mail

  • Svara i telefon och hantera frågor som rör fakturering, personuppgifter, medlemskap, medlemsförmåner

  • Administrativa uppgifter såsom lägga in uppgifter i CRM och hantera frågeforum på webben

Vi söker

Vi söker dig med minst gymnasieutbildning och några års erfarenhet av kund- eller medlemsservice och administration. Du har en god förmåga att uttrycka dig väl i både tal och skrift och är van att hantera både telefon och dator som arbetsverktyg. För att trivas i rollen är dina personliga egenskaper viktiga. Vi tror att du är serviceinriktad, självgående, lyhörd och noggrann. Det är meriterande om du har tidigare erfarenheter av att arbeta med kundtjänst; gärna med kundadministration och om du har erfarenhet från en medlemsstyrd organisation.

Om oss

Sveriges läkarförbund är läkarnas professions- och fackförbund med mer än 56 000 medlemmar. Majoriteten av Sveriges läkare är medlemmar hos Sveriges läkarförbund och tillsammans påverkar de framtidens och sjukvård. Sveriges läkarförbund arbetar med läkarnas fackliga frågor som löner, arbetsmiljö och anställningsvillkor och professionsfrågor som utbildning, forskning, etik, sjukvårdspolitik, företagande och ledarskap.

Hos oss blir du en del av ett härligt gäng där vi hjälper varandra. Vi lyckas i vårt uppdrag genom att följa våra värderingar som är att vara engagerande, utvecklande och professionella. Vi erbjuder alla anställda friskvårdsbidrag samt tillämpar flextid och premiebestämd tjänstepension. Vi har också en egen personalmatsal där vi äter lunch till ett förmånligt pris. Vi sitter i nyrenoverade lokaler på Villagatan 5 på Östermalm.

Tjänsten är placerad på Kommunikationsavdelningen som ansvarar för all extern och intern kommunikation, press- och opinionsarbete, medlemsvård samt medlemsrekrytering. Din närmsta chef är avdelningschefen.

Övrig information

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Anställningsform: Tillsvidare
Plats: Stockholm, Villagatan 5
Lön: Enligt överenskommelse

Har du frågor om rollen hör av dig till Hediye Güzel, Presschef och tillförordnad avdelningschef, på 073 673 8537. Fackliga representanter: Pelle Avelin, (Akademikerföreningen) 08-790 33 54 och Kristina Larsson (SRAT) 08-790 3398.

Välkommen med ditt CV och personliga brev senast 30 januari 2023. Intervjuer sker löpande, och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Ange löneanspråk i din ansökan.

Till annonsförsäljare: Vi har aktivt valt de kanaler vi önskar annonsera vid och avböjer därför all försäljning av fler annonsplatser.