Nyutexaminerad ekonom med ambitioner inom redovisning och revision

Letar du efter en engagerad och energifylld arbetsplats? Vi finns för dig som är redo att starta din karriär i en kombinerad tjänst som redovisningskonsult och revisorsassistent. Hos oss får ödmjukheten ta stor plats och det är aldrig en ”one man show”. Crowe Tönnerviks Revision Skåne AB är en revisions- och redovisningsbyrå med kontor i centrala Malmö. Vi är en decentraliserad organisation med inriktning mot små, medelstora och ägarledda företag. Vi är medlemmar i det globala nätverket Crowe Global. I Sverige är vi ett nätverk av lokalt egenägda företag, där vi tar vara på vår expertis för att bli starkare på den egna marknaden. Vi befinner oss i en balanserad och sund tillväxtfas och behöver därför utöka med ytterligare en kollega till vårt team i Malmö. Läs gärna mer om oss på tonnerviksmalmo.se samt crowe.se

Din nya roll hos Crowe

Hos oss på Crowe skapar vi framgångar tillsammans! Har du rätt vilja och uthållighet för att lyckas kommer vi att kunna ta oss långt tillsammans. Vi vill välkomna dig som är, eller snart blir, nyutexaminerad ekonom med inriktning på redovisning till våra moderna lokaler på Drottninggatan 1 i Malmö. Här är vi ett fantastiskt team på ca 20 personer som arbetar med hela spektrat inom redovisning och revision.

Du välkomnas till en inkluderande arbetsplats med högt i tak. Du kommer jobba i nära samarbete med ett gäng erfarna kollegor och i takt med att du blir bekväm i arbetsuppgifterna kommer du tilldelas mer ansvar och egna kunder. Vi ser långsiktigt på vårt samarbete och för oss är det därför naturligt med en successiv och skräddarsydd introduktion samt pågående fortbildning för att du ska stimuleras och få goda möjligheter till både yrkesmässig och personlig utveckling. Vår vardag är mycket varierad och på sikt erbjuds du stora möjligheter att arbeta med det som just du tycker är intressant och motiverande inom redovisnings-  och/eller revisionsområdet.

Arbetet hos oss är fritt och självständigt och passar den som är handlingskraftig, som trivs med att ta ansvar, kommunicera brett och arbeta flexibelt. Våra kunder består huvudsakligen av små och medelstora ägarledda bolag. Din servicenivå gentemot kunden är hög och du anpassar ditt bemötande utifrån kundens förutsättningar. Vi hjälper våra kunder med allt från löpande redovisning, bokslut, deklaration, revision, skattefrågor till rådgivning.

Du trivs i sociala sammanhang och roller där du får jobba i nära dialog med kunden. Du är systematisk och noggrann i ditt arbetssätt och du har förmågan att planera och strukturera ditt arbete. Då rollen är både rådgivande och kontaktintensiv ställer den krav på din förmåga att agera både konsultativt och pedagogiskt. Därför tror vi att det är viktigt att du trivs och stimuleras i en roll där du är ett uppskattat bollplank till våra kunder.

Våra förväntningar

För att du ska trivas och ha goda förutsättningar att lyckas hos oss har du:

  • Akademisk, relevant utbildning på högskolenivå alternativt

  • Utbildning inom ekonomi- eller redovisning från yrkeshögskola eller gymnasium

  • Arbetslivserfarenhet som visar administrativ förmåga och servicenivå är meriterande

  • Gärna tidigare erfarenhet av serviceorienterade eller rådgivande roller

Vi lägger stor vikt på personlighet, drivkraft och engagemang. Arbetet är periodvis intensivt och det är viktigt att lagspelaren i dig är redo att hugga i och hjälpa till.  

Vårt erbjudande

  • En modern arbetsplats med siktet inställt på framtiden

  • Kontinuerlig kompetensutveckling med en personligt utformad utvecklingsplan

  • Generösa anställningsförmåner

  • Familjär och prestigelös företagskultur

  • Stöd och coachning från mycket erfarna och rutinerade kollegor

  • God arbetsmiljö med hög trivsel där alla tar ansvar och hjälps åt

Ansökan

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid. Provanställning tillämpas.
Sök tjänsten via länken här nedanför. Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan! I din ansökan ser vi gärna ett tydligt CV och ett personligt brev där du beskriver varför du är vår nästa team-medlem. Varmt välkommen med din ansökan!

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Veronica Blom
Har du frågor kring rekryteringsprocessen kontakta rekryteringskonsult Linda Billstrand, 0732-00 57 56