Orderadministratör januari 2023

Formpress söker orderadministratör.

Formpress är ett modernt, framåtriktat företag som strävar efter att vara förstahandsvalet inom branschen. Vi tillverkar bland annat serveringsbrickor, våra produkter tillverkas i björkfaner. Våra kunder finns inom design och inredning-, restaurang-, café- och storkök- samt promotionbranschen över hela världen.

Är kunder det bästa du vet? Då är tjänsten perfekt för dig.

Som orderadministratör arbetar du tillsammans med härliga kollegor på marknadsavdelningen för att ge våra kunder den bästa servicen. Du svarar på kundförfrågningar och administrerar kundernas beställningar tills de är helt klara för produktion. Kontakten med våra kunder sker via telefon och mail. Du och kollegorna på Marknad & Försäljning ansvarar för att all information finns i vårt ordersystem för att produktion och lager ska kunna leverera produkter enligt kundens förväntningar. Bildbehandling är en viktig del av processen och ansvaret för att säkerställa bildkvaliteten på kundens bildunderlag ingår i ditt jobb.

 Detta behöver du ha med dig in i rollen som orderadministratör på Formpress

Du är bekväm och trygg i kontakten med kunder oavsett om det sker via telefon eller mail, på svenska eller engelska. Det gör din dag när du har lyckats överträffa kundernas förväntan. För dig är merförsäljning en självklar service, du ger kunderna inspiration och tips som breddar deras försäljning. Du behöver vara en mycket van datoranvändare med goda kunskaper i MS Office och CS. Det är en fördel om du har erfarenhet av att jobba i affärssystem, vi använder Monitor. Du tycker att det är viktigt att bidra till ett gott medarbetarskap.

Det som utmärker dig som person är viktigt.

Du kommer att trivas hos Formpress samt ha goda förutsättningar att lyckas i rollen om du känner igen dig i följande:

God samarbetsförmåga – Du arbetar tillsammans med gruppen för att gemensamt lösa ansvarsområden för orderhandläggningen.

Kommunikativ – Du tycker verkligen om kunddialogen. Du förmedlar information och villkor tydligt och behovsanpassat.

Noggrann och strukturerad – Du uppmärksammar detaljer för att säkerställa kvalitet och utför arbetsuppgifterna enligt rutiner och riktlinjer.

Effektiv – Du är bra på att hantera flera arbetsuppgifter eller information parallellt och växlar arbetstempo när det krävs. Du behåller kontrollen vid ökad press eller belastning i arbetet.

Problemlösare – Du agerar lösningsfokuserat vid motgångar, att hjälpa kunder och kollegor är självklart för dig.

 

För oss är det viktigt att ta vara på de kvaliteter som en jämn könsfördelning och en etnisk och kulturell mångfald tillför företaget.

Läs gärna mer om oss på www.formpress.com

 

Är du vår nya kollega?

Ansökan endast via formulär på vår karriärsida, bifoga CV och Personligt Brev. 

Sista dag för ansökan är 11 december, urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Anställningen är heltid, tillsvidare, vi tillämpar provanställning. Arbetstiden är kontorstider, flexibelt.

Tillträde snarast enligt överenskommelse.

Har du frågor är du välkommen att kontakta HR Specialist Pia Gustafsson 0485-650 689