Redovisningsekonom

Spolargruppen Sverige AB består av flera olika bolag och är heltäckande inom avloppsunderhåll och renovering av avlopp i fastigheter. Vi finns på flera orter runt om i Sverige och Norden. Inom koncernen finns all nödvändig kompetens och certifieringar för att tillhandahålla ett professionellt avloppsunderhåll av bästa kvalitet. Vi arbetar med både förebyggande och akuta åtgärder. Modern teknik och hög servicegrad är kännetecknande, och vi erbjuder helhetslösningar för alla typer av avloppsproblem. Våra ledord kvalitet, kompetens och personlig service är viktiga hos oss och bör kännas naturliga även för dig. Läs mer på www.spolargruppen.se

Vi fortsätter att växa och söker en redovisningsekonom.

Arbetsuppgifter
Som redovisningsekonom ansvarar du för det löpande bokföringsarbetet, kund- och leverantörsreskontra samt fakturering i flera av våra dotterbolag. Du sammanställer bokslut samt kvalitetssäkrar innehållet. Du säkerställer det löpande redovisningsarbetet samt sammanställer underlag till bokslut, moms- och arbetsgivardeklarationer. Du är också en del av årsredovisningsarbetet. Du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor på ekonomiavdelningen och rapporterar till vår ekonomichef.

Då vi befinner oss på en tillväxtresa där ingen vecka är den andra lik så är det en unik möjlighet för den sökande att vara med och utveckla både tjänsten och företaget i stort!

Bakgrund
Du som söker ska ha, för tjänsten relevant utbildning, eftergymnasial eller motsvarande. Du har förvärvat kompetens genom yrkeserfarenhet från liknande tjänst. Du är trygg i din roll och du är helt självständig i dina arbetsuppgifter.

Du måste ha erfarenhet av ekonomiarbete och känna dig trygg i officepaketet då vi använder detta vid beräkningar och annat i vårt dagliga arbete.  Det är mycket meriterande om du har byråerfarenhet sedan tidigare. 

Personlighet
Vi söker en person som är van vid att ”hugga i” och som är sympatisk, social och driven. I ditt arbetssätt är du strukturerad och ansvarstagande och gillar förändring och periodvis högt tempo.

Du är van att ta ansvar och trivs med variationen att arbeta självständigt men samtidigt tillhöra en grupp som hjälps åt. Du har god förmåga att prioritera arbetsuppgifter utefter verksamhetens behov.

Att arbeta mot deadlines, att leverera och presentera ett genomarbetat material är en självklarhet för dig. Du har en analytisk förmåga och ett intresse och driv i att ifrågasätta och förbättra.

Urvalet sker löpande, så vänta inte med din ansökan.