Säljare med ansvar för Region Småland till Mammuth AB – Din belysningspartner

Har du erfarenhet av försäljning av belysning eller närliggande bransch? Är du en person som trivs med att driva ditt eget arbete med stor frihet under ansvar? Vill du arbeta för ett företag som är expansivt inom belysningsbranschen? Svarar du ja på dessa frågor ska du absolut läsa vidare!

Nu söker vi en Säljare med ansvar för Region Småland

Som Säljare hos oss arbetar du med B2B-försäljning…

och din främsta uppgift är att både arbeta med uppsökande försäljning och att ta hand om våra existerande kunder. För oss är kvalité, tillgänglighet och service en självklarhet. Detta är viktigt inom alla led i vår organisation från val av leverantör till vårt bemötande med våra kunder och partners.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Skapa långsiktiga relationer med såväl nya som befintliga kunder

  • Underhålla relationer, följa upp befintliga kunder och se till att de är nöjda

  • Göra ljusberäkningar (önskvärt)

  • Skapa merförsäljning

  • Skriva offerter till kunder

  • Presentera, svara på tekniska frågor och agera rådgivande till våra kunder

Runt dig finns personer med teknisk höjd och mycket kunskap om branschen. Arbetsmiljön är trivsam och behöver man en hjälpande hand så ställer vi alltid upp föra varandra. Det är nämligen tillsammans vi skapar framgång. Vårt kontor och vårt lager är beläget i Kävlinge i Skåne och här kommer merparten av dina kollegor att utgå ifrån. Det innebär att det är viktigt att du gillar att arbeta självständigt och inte har ett stort behov av att småprata med dina kollegor vid kaffemaskinen. Du behöver vara självgående och klara av att arbeta ensam eftersom du utgår ifrån ditt hemmakontor. Men med det sagt, så finns dina kollegor bara ett samtal eller mejl därifrån.

För att vara framgångsrik i rollen…

tror vi att det är en fördel om du har kunskapen inom belysningsbranschen. Kanske har du arbetat som säljare alternativt projektledare inom branschen?  Kanske har du arbetat med installationer, service eller så kommer du från grossistledet? Vi är öppna för olika sorters erfarenheter med koppling inom branschen, men visst ser vi det som meriterande om du har arbetat med just försäljning inom belysningsbranschen. Är du rätt person har du stora möjligheter att vara med och påverka både din och Mammuths utveckling.

Eftersom du är mycket ute hos våra kunder är det ett krav att du innehar B-körkort.  Dina kunskaper är goda i både svenska och engelska.

Som person är du…

engagerad, självständig, nytänkande och har en god förmåga att etablera förtroende hos våra kunder. Självklart har du ett driv och en nyfikenhet som går utanför det vanliga!

Det är viktigt att du brinner för att skapa goda relationer och att du trivs i en roll med många olika kontaktytor. Du drivs av att uppnå goda resultat, är kreativ och har en vana av att tänka ut lösningar – inte bara att sälja en teknisk produkt.

Vidare tror vi att du en person som inte försöker ta genvägar utan som jobbar strukturerat och grundligt. Prestigelöshet är viktigt för att trivas i rollen. Du är trygg i din erfarenhet, har skinn på näsan och står med båda fötterna på jorden.

Mammuth Ab är belysningspartnern som fokuserar på…

industriell- och kommersiell belysning. Vi har varit en växande partner inom branschen sedan 2014. Vi har stor kunskap inom den senaste tekniken och under åren har vi utvecklat produkter, hjälpt till att sänka elkostnaden och förbättrat våra kunders arbetsmiljö. På senare tid har inriktningen utökats till fastighetsbolag samt ett utökat samarbete med elinstallatörer. Vi har även haft stor framgång med att belysa padelbanor, där vi är marknadsledande. Vi erbjuder kundanpassade lösningar för alla verksamheter- allt ifrån den lilla downlightsen till arenastrålkastare.

Vi ser till att alltid hålla armaturer & tillbehör hemma så att våra kunder aldrig behöver oroa sig för produktionshinder eller leveranstider.

Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.mammuth.se

Om detta låter som en spännande utmaning för dig…

är du varmt välkommen med din ansökan! Sök tjänsten och bifoga ditt CV och personliga brev. Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan komma att plockas ner om vi hittar rätt, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

 Har du frågor eller funderingar kring rollen är du varmt välkommen att kontakta Fredrik Nilsson på fredrik.nilsson@mammuth.se

Har du frågor kring rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Jenny-Maria Lindström på Roi Rekrytering – jenny-maria.lindstrom@roirekrytering.se