Säljare med extra ansvar

Universeum

Universeum är Sveriges nationella vetenskapscenter och en av de tio mest besökta destinationerna i Sverige. Det gör oss till en kraftfull arena för upplevelser och lärande inom naturvetenskap, teknik och hållbar utveckling.

Vi ökar barns och vuxnas kunskap om allt från algoritmer och atomer till Big Bang och biologisk mångfald. Tillsammans med Universeum utforskar man världen genom naturvetenskap, teknik, ingenjörsvetenskap och matematik. Alltid satt i en större kontext. I ett tvärvetenskapligt perspektiv som får oss att förstå hur världen hänger ihop och fungerar. Det är viktigt för oss att vara en plats där medborgare, akademin, näringslivet och det offentliga kan mötas. Där frågor och idéer om världen och vetenskapen får röra sig fritt. Där handlingskompetens för en hållbar framtid föds, ges bränsle och prisas.

Under 2021 till 2023 genomgår vi ett omfattande utvecklingsprogram och expansion för att göra mer nytta för fler.

Universeum växer och vi ser fram emot att du blir en av oss!

Vi som jobbar här är genuint engagerade i vårt uppdrag och arbetar varje dag för ett ge enastående upplevelser till alla våra kunder. Vi bottnar i våra kärnvärden: hållbart, vetenskapligt, modigt och roligt. Det är så vi utvecklar och genomför våra erbjudanden och det är så vi möter varandra och våra besökare, andra kunder, samarbetspartners samt intressenter.

Tjänsten

Som säljare i Butik och Gästservice är du den första personen våra gäster möter när de kommer hit, vilket innebär att du lägger grunden för att deras upplevelse här ska bli helt enastående! Detta gör dig till en nyckelspelare i vårt viktigaste uppdrag, att våra gäster ska bli mer än nöjda och vilja komma hit igen och igen och igen!

Du bemöter på ett professionellt och serviceinriktat sätt, behöver vara strukturerad, självgående och ha god digital förmåga för att kunna lära dig att hantera olika system. Några av dina dagliga arbetsuppgifter, förutom att bemöta kunder på plats och digitalt, är att packa upp och prissätta varor, hantera skol- och gruppbokningar, packa webordrar av butikens varor, hänga om i butiken mm. Du ansvarar även för att öppna och stänga gästservice och butiken på de helger som du arbetar, samt leder arbetet för kollegorna när chefen inte är på plats.

Tjänsten innebär också ett extra ansvar som Visual Merchandiser, då vår butik är som ett stort skyltfönster utåt för Universeum och där din kreativitet och säljförmåga sätts ytterligare till sin spets. Att även leda och organisera ihop med våra andra medarbetare läggs lite extra vikt på i denna tjänst, både på plats under helger, men också genom att skapa de bästa förutsättningarna genom att det finns uppdaterade scheman, rutiner mm.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har minst gymnasieutbildning och som har tidigare erfarenhet av service och av att arbeta som säljare i butik med ansvar för Visual Merchandise och/eller ledaransvar. Du har förmåga att själv, med stöd från andra, utveckla din egna digitala förmåga och de verktyg som behövs för arbetet.

Egenskaper

Du har service i ditt DNA! Du har lätt för att se situationer ur ett gästperspektiv, du är serviceorienterad, stresstålig, lösningsorienterad, serviceminded och driven. Då vi samarbetar med många är det viktigt att du har förmågan att skapa goda relationer och att på ett prestigelöst sätt möta andra människor och vara tydlig i din kommunikation.

Anställningsvillkor

Anställningsform: tillsvidareanställning, heltid, reglerad arbetstid. 6 månaders provanställning tillämpas.

Tillträde: 2023-08-14

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2023-06-11

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. 

Du ansöker via formuläret till höger.

Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta:

Line Freij, Enhetschef Gästservice och butik line.freij@universeum.se. 

                                                                                                             

Varmt välkommen med din ansökan!