Säljare till BTJ i Lund

Har du erfarenhet av tjänsteförsäljning och vill arbeta på ett företag som är digitalt, effektivt och kreativt? Vill du arbeta tillsammans med ett gäng specialister på informationstjänster och media för kunskapssektorn? Trivs du med att driva ditt försäljningsarbete med stort eget ansvar? Då tycker jag att du ska läsa vidare…

Nu söker vi en vass Säljare till kontoret i Lund

Vi är BTJ. Genom att göra kunskap och media tillgängligt för fler arbetar vi för ett inkluderande samhälle. Vi tror på mångfald, att vår värld blir bättre av litteratur, kultur, lärande – och att det är viktigare idag än någonsin tidigare.

Som säljare hos oss på BTJ är din främsta uppgift…

att både arbeta med uppsökande försäljning och att ta hand om våra existerande kunder. Du arbetar främst via telefon, mejl och digitala möten men resor i tjänsten förekommer. Runt dig finns passionerade och professionella kollegor med mycket kunskap om branschen. Arbetsmiljön är trivsam och behöver man en hjälpande hand så ställer vi alltid upp för varandra. Det är nämligen tillsammans vi skapar framgång.

Exempel på arbetsuppgifter:

•            Prospektera och skapa nya affärsmöjligheter

•            Skapa långsiktiga relationer med såväl nya som befintliga kunder

•            Offertskrivning och uppföljning

•            Sälja på speciella drive:ar och kampanjer

•            Skapa merförsäljning

•            Dokumentera säljaktivitet i CRM-system

•            Medverka vid kundaktiviteter och mässor

 

Vi har inte nått ända hit för att stanna här. BTJ har gjort en resa. Nu är vi starkare än på många år. Idag är vi ett fokuserat digitalt tjänsteföretag redo att bygga på våra unika styrkor och vår historia. För även om vi är stolta över vad vi har åstadkommit kan vi aldrig vara nöjda. Den som är nöjd kan aldrig förändras och växa. Med mod och handlingskraft rör vi oss hela tiden framåt och adderar nytt. Tillsammans växer vi som en självklar del av både våra kunders och samhällets utveckling.

För att vara framgångsrik i rollen…

vi vill att du har gedigen säljerfarenhet av såväl tjänsteförsäljning som produktförsäljning. Vi är öppna för din branscherfarenhet men vi tror att du har ett intresse för den digitala värld vi lever i. Du trivs med att arbeta med såväl längre säljcykler som mindre affärer med snabba avslut. Är du rätt person har du stora möjligheter att vara med och påverka både din och BTJs utveckling.

Det är ett krav att du innehar B-körkort.  Dina kunskaper är goda i både svenska och engelska. Du har god datorvana och kan arbeta i word, excel, powerpoint och CRM

Som person är du…

professionell, personlig och passionerad – Precis som våra värdeord säger.

Du har förmågan att etablera förtroende hos våra kunder. Självklart har du ett driv och en nyfikenhet som går utanför det vanliga!

Det är viktigt att du är relationsskapande och att du trivs i en roll med många olika kontaktytor. Du drivs av att uppnå goda resultat, att få tänka kreativt och hitta nya vägar och lösningar. Du är komfortabel i din försäljning och kan styra kunderna tryggt genom försäljningsprocessen.

BTJ berikar och levererar media…

som ger alla lusten och möjligheten att upptäcka mer. Överallt.

Vi ska ge människor tillgång till det innehåll som formar ett öppet, innovativt och hållbart samhälle.

Det utmanar och inspirerar oss att tillsammans med våra kunder leda utvecklingen framåt. För att vara i framkant, måste vi själva vara nyfikna på vår omvärld, våra kunder och deras kunder. Vi ska vara ett lönsamt företag med resurser att satsa och skapa tillväxt. Nu är vi rustade för att produkt- och tjänsteutveckla, men också för att behålla ambitiösa medarbetare och komplettera med nya talanger som vill vara med och utveckla vårt företag.

Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.btj.se

Om detta låter som en spännande utmaning för dig…

är du varmt välkommen med din ansökan! I den här rekryteringen samarbetar vi med Roi Rekrytering. Sök tjänsten och bifoga ditt CV och personliga brev. Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan komma att plockas ner om vi hittar rätt, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

Har du frågor kring rekryteringsprocessen eller rollen är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Jenny-Maria Lindström på – jenny-maria.lindstrom@roirekrytering.se