Senior Area Sales Manager för Danmark till Hövding

Är du en Hövding? En person som är ödmjukt kaxig och som anser att ingenting är omöjligt? Vi befinner oss i en expansiv fas och söker nu en Senior Area Sales Manager för vår marknad i Danmark som är driven och älskar utmaningar!

Vi tror att du är orädd, social, prestigelös och kan bygga långsiktiga relationer och affärer.

Om jobbet

Rollen som Senior Area Sales Manager på Hövding är en ny roll och innebär att du på ett entreprenöriellt sätt driver och utvecklar nya affärsmöjligheter, har förståelse för alla delar av vår affär och tar ägandeskap för verksamhetsprocesserna. Med din framtidssyn ser du möjligheterna till att skapa nya samarbeten, projekt, affärsområden och marknadssegment.

Du tar ett helhetsansvar för de centrala nyckelkunderna och har ansvar för avtal, förhandling, leverans och kundnöjdhet.

Som Senior Area Sales Manager har du även det arbetsledande ansvaret där du agerar mentor och guide till dina kollegor inom regionen.

Du utgår från vårt kontor i Malmö och rapporterar till International Sales Manager.

Om dig

För att lyckas i rollen ser vi att du är en teamplayer med en stor portion eget driv och affärsmannaskap. Att få vara den som från ett vitt papper ritar upp kartan motiverar dig. Du är en viktig del i teamet och en viktig representant för Hövding-andan och vår företagskultur som vi håller väldigt högt. Du är prestigelös som person och trivs att hantera arbetsuppgifter av olika karaktär.

Kvalifikationer:

  • Du kan danska på modersmålsnivå och talar flytande svenska och engelska. 
  • Innehar B-körkort.
  • Erfarenhet från liknande försäljningstjänst, där retail-branschen är meriterande men inte ett krav.
  • Du är social och lyhörd
  • Du är strukturerad, driven och självgående. Du kan planera din egen tid och självständigt genomföra det som rollen kräver.
  • Du är målinriktad och drivs av en vilja att nå högt uppsatta mål. Du delar våra ledord – omöjligt triggar! 

Om du beskriver dig själv som en orädd, energisk och lyhörd säljare som är möjlighetsorienterad med en passionerad personlighet – då är det ljuv musik i våra öron!

Ansökan

Vi lägger stor vikt vid de personliga kvalifikationerna i denna rekrytering. Därför ser vi gärna att din ansökan innehåller ett personligt brev som komplement till ditt CV. Du söker tjänsten genom att trycka på ”Sök tjänst”. Sista ansökningsdag är 2018-11-22, dock tillämpar vi löpande urval så vänta inte med att ansöka! Tillträde snarast möjligt.

I denna rekrytering samarbetar vi med Roi Rekrytering. Vid frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta ansvarig rekryterare Patricia Key på patricia.key@roirekrytering.se alternativt 0721-82 98 98.

Om oss

Hövding är en airbag för cyklister. En revolutionerande cykelhjälm i form av en krage som cyklisten bär kring halsen. Kragen innehåller en airbag som löser ut och skyddar huvudet först vid en olycka. Airbagen är utformad som en huva som omsluter och skyddar cyklistens huvud. Utlösningsmekanismen styrs med hjälp av sensorer som registrerar den onormala rörelsen hos cyklisten vid en olycka. Hövding har världens i särklass bästa stötupptagningsförmåga, är enkel att ta med, samt är snygg och diskret i sin utformning.

Hövding säljs idag i över 1.100 butiker och i många webshoppar fördelat på 15 länder i Europa och Japan.

Idag jobbar 37 personer på Hövding, alla med sin unika kompetens. Det är ett härligt gäng med olika bakgrunder och personligheter, som inspireras av varandra och jobbar tätt ihop. Vi triggas av det omöjliga och tycker att nyfikenhet är en dygd.

Läs mer om oss här.


“Under hela rekryteringsprocessen fick jag löpande information om vad som hände, vilket jag upplevde som väldigt proffesionellt.”

// Peter, kandidat


“Tack för snabb support med min ansökan och trevligt bemötande på intervjun!”

// Johanna kandidat