Senior Fullstack-utvecklare till innovativt saas-projekt

Workspace Recruit del av Roi Rekrytering söker nu ytterligare en senior fullstack-utvecklare till ett spännande Saas-projekt.

Vi är RecTech-företaget som tänker lite annorlunda när det kommer till rekrytering. Vi driver utvecklingen framåt i en konservativ rekryteringsbransch. En bransch som står inför stor förändring de kommande åren, och där rekrytering och innovativa IT-lösningar går hand i hand. Vi är en drivande aktör i den förändringen, där rekryteringsplattformen Workspace Recruit är vårt flaggskepp. Nytänk, innovation och teknik i framkant ligger i vårt DNA. 

Som en del i vår fortsatta tillväxt behöver vi komplettera vårt tajta team med ytterligare en utvecklare. Vår egenutvecklade rekryteringsplattform är central i vår verksamhet och vår ambition är att erbjuda våra kunder en SaaS-produkt i världsklass. 

Vi söker dig som vill vara med på vår tillväxtresa, där du på ett betydande sätt bidrar till nöjda kunder, kandidater och kollegor. 

Arbetsuppgifter

  • Implementera nya samt förvalta redan etablerade funktioner. Vi har en tydlig roadmap över features som sträcker sig över ett flertal projekt. Rollen kräver ett relativt starkt driv, då man får totalansvar över ett feature-bygge samt release av den.

  • Optimera prestanda och skalbarhet.

  • Jobba med både frontend- och backend (se tekniska krav nedan)

Kvalifikationer

  • Minst 5 års erfarenhet av att arbeta som fullstack-utvecklare, gärna på ett flertal projekt. Har dessa projekt inkluderat nyutveckling eller migrering mot en microservice-arkitektur är det högst meriterande.

  • Kunskap inom JavaScript/Typescript, Node.js, Vue och SQL. Vi driver plattformen i ett Kubernetes-kluster så en starkt Docker-föreståelse är högst önskvärt.

  • Erfarenhet av att arbeta i agila projekt (Scrum). Vi har ett standard arbetsflöde vilket inkluderar daily standups, 3-veckorssprintar samt retrospektives efter releaser.

Varför bli en del av oss?

För att vi är ett unikt och härligt bolag som är måna om varandra och att du ska lyckas och trivas. Vi vet, att du tillsammans med resten av teamet och företaget, är avgörande för att vi ska lyckas och därför satsar vi på oss. Vi satsar på att ha kul på jobbet och kunna skratta åt det mesta. Vi satsar på att hjälpas åt för att lösa utmaningar för vi vet att vi alla sitter i samma båt – och trivs i den! Vill du påverka, hitta innovativa lösningar, utvecklas och bli en del av det bästa teamet någonsin så bör du bli en av oss.

Lågt till tak, höga trösklar och humor i särklass är synonymt med oss, vi saknar dig redan så varmt välkommen!

Ansökan

Låter detta intressant så ser vi fram emot din ansökan redan idag, urval sker löpande så vänta inte.

Har du frågor kopplat till projektet eller plattformen välkommen att kontakta Adam Lind, har du frågor relaterat rekryteringsprocessen eller bolaget i stort är du välkommen att kontakta Jenny Sandén

Skicka din ansökan och CV till oss senast den 31 Juni 2023.