Senior Kalkylingenjör med fokus på helhet och utveckling till THAGE I SKÅNE AB

THAGE I SKÅNE AB ingår i den familjedrivna THAGE-koncernen. Här jobbar vi som tycker om korta beslutsvägar, gärna tar eget ansvar och alltid gör det lilla extra för både våra kunder och varandra. Vi är idag omkring 400 medarbetare inom koncernen och har en omsättning på ca. 1,2 miljarder. Vår koncern består av byggverksamhet med egen entreprenad-, byggservice-, håltagning- och snickeriavdelning, samt plåtslageri, smide och fastighetsförvaltning. Hos oss på THAGE är du som medarbetare i fokus och det är viktigt för oss att du får växa och utvecklas i din roll. Vi är certifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 och ISO 45001 (Kvalitet, Miljö och Arbetsmiljö) men framför allt har vi bestämt oss för att vara den bästa byggaren på vår marknad. THAGE bygger södra Sverige med engagemang, enkelhet och effektivitet. Läs gärna mer om oss på www.thage.com

Ta möjligheten och axla ansvaret som Kalkylingenjör inom THAGE i Skåne AB! 

Vi står inför en satsning av vårt kalkylteam och söker nu därför dig som är en erfaren Kalkylingenjör och som stimuleras av en roll med extra fokus på utvecklingsarbete! 

THAGE i Skåne AB erbjuder dig en tjänst i ett familjärt byggföretag med goda utvecklingsmöjligheter, där du kommer att få arbeta med engagerande, erfarna och kompetenta medarbetare. 

Din nya utmaning

Som Senior Kalkylingenjör hos oss kommer din övergripande målbild vara att ansvara för att leda, samordna och upprätta anbuds-och produktionskalkyler inom både vår byggservice och entreprenadverksamhet. Du kommer även att vara involverad i förbättrings-och utvecklingsarbete inom kalkylteamet gällande exempelvis arbetsprocesser och rutiner. 

Du kommer arbeta i linje med vår vision om att THAGE ska vara den bästa byggaren på vår marknad, där man möts av engagemang, enkla beslutsvägar och effektivitet. Du kommer även att arbeta i linje med att THAGE ska vara en attraktiv arbetsgivare med en god förankring i våra värderingar och vår THAGE-anda.

I rollen som Senior Kalkylingenjör hos oss är du med i hela processen från ax till limpa där du är involverad från uppstart till att anbud lämnas. Det är en väldigt varierad och kontaktintensiv roll både internt och externt som ställer krav på proaktivitet och drivkraft. Vi tror och hoppas att helhetsperspektivet samt variationen av mindre och större projekt är en av anledningarna till vår framgång på marknaden. 

Rollen ingår i vårt kalkylteam om sammanlagt 5 personer och du rapporterar direkt till Kalkylchef i THAGE. 

Dina övergripande arbetsuppgifter kommer innebära att: 

  • Samordna och leda anbudsprojekt

  • Upprätta produktion- och anbudskalkyler till både byggservice och entreprenad

  • Bistå produktionen med kalkyler till exempelvis PM, ÄTA, förändringar etc.

  • Upprättande av klimatkalkyler. 

  • Goda möjligheter att specialisera sig, exempelvis inom 3D eller klimatberäkningar. 

 

Vem letar vi efter?

För att lyckas och trivas i denna roll tror vi att du är trygg och engagerad i rollen som kalkylingenjör. Vi tror att du har några års erfarenhet av att leda och samordna anbudsarbete och att du nu är redo för en mer samordnande och arbetsledande roll med ett helhetsansvar. 

Som kalkylingenjör är du van att växla mellan varierade anbudsprojekt och du stimuleras av att arbeta i team över hela verksamheten och i en kontaktintensiv roll där du många gånger är det den som genererar framdrift i anbudsarbetet. 

För denna tjänst ser vi vidare att du har tidigare erfarenheter av organisationer inom mark-bygg och/eller installationsbranschen. 

Dessutom tror vi att du uppfyller följande önskemål:

  • Relevant teknisk utbildningsbakgrund

  • Erfarenheter av kalkylprogram och mängdningsprogram

  • Goda kunskaper i Office-program och kalkylprogram som exempelvis Bluebeam Revuoch Bidcon

  • Erfarenhet av 3D-prgram och klimatprogram är meriterande

 

Personliga egenskaper

Vi söker en ambitiös lagspelare med en hög proaktiv förmåga. Du är strukturerad och organiserad med en god kommunikativ förmåga och trivs i projekt av varierande storleksordning och omfång. Vidare är du pålitlig, har en hög integritet och är fokuserad på att bidra med ett process- och lösningsorienterat tankesätt. Då vår kultur präglas av ledorden engagemang, effektivitet och enkla beslutsvägar samt ett starkt kundfokus, är ett pragmatiskt och flexibelt förhållningssätt andra viktiga framgångsfaktorer. Som person har du en godförmåga att bygga och underhålla förtroende och relationer i alla led och du trivs med att aktivt bidra till andra medarbetares utveckling. 

Övrig information 

Start: Snarast enligt överenskommelse
Placering: Lund, Kristianstad eller Sjöbo

Denna tjänst kräver B-körkort. 

Vi vill gärna förmedla innebörden av THAGE-andan ”Vi hjälps åt, Vi tar hand om varandra, Alla är viktiga”.  Lär känna oss lite mer genom att titta på filmerna nedan om vår historia och koncern; 

Vår historia fram till idag

Vår koncernfilm

Ansökan: 

Välkommen med din ansökan senast den 4 juni. Du söker tjänsten genom att fylla i ansökningsformuläret nedan. Om du har några frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Linda Billstrand, tfn.: 0732-00 57 56 eller mail: linda.billstrand@roirekrytering.se

Tänk på att urvalet sker löpande, så ansök gärna så snart som möjligt.