Senior säljare till Repipe Sverige AB i Stockholm

Är du en driven, pålitlig och ansvarstagande person med genuint intresse för teknisk försäljning, service och nyckelkundshantering? Vill du arbeta med modern teknik i en expansiv koncern, ha eget ansvar för att utvecklas i din yrkesroll och dessutom arbeta tillsammans med trevliga, kompetenta och engagerade kollegor? Då har vi en spännande möjlighet för dig!

 Om företaget

Repipe Sverige AB erbjuder flera olika reningsmetoder och arbetar aktivt med utveckling och förbättring av nya infodringsmaterial och tekniker. Kompetensen är hög hos anställda som kontinuerligt utbildas inom de material som används vid relining. Repipe är medlemmar i branschorganisationen för relining av rörsystem i fastigheter BRiF.

 Repipe Sverige AB ingår i koncernen Spolargruppen Sverige AB som finns på flera orter runt om i Sverige. Inom koncernen finns all nödvändig kompetens för att tillhandahålla professionella tjänster av bästa kvalitet. Modern teknik och hög servicegrad är kännetecknande, och tillsammans erbjuder polargruppen sina kunder helhetslösningar för alla typer av avloppsproblem.

Här kan du läsa mer: www.repipe.se

 Vad innebär tjänsten som Säljare?

I rollen som Säljare kommer du att arbeta övergripande med säljavdelningens målsättningar och resultat. Du kommer ansvara för att hantera offerter, avtal, kalkyl och identifiera affärsmöjligheter hos nya och befintliga kunder inom entreprenad. Ditt uppdrag innebär en nära och relationsskapande kontakt med beslutsfattare internt och externt. Tjänsten är på heltid och är en tillsvidareanställning och provanställning tillämpas. Du kommer utgå från företagets lokaler i Skogås, söder om Stockholm.

Är du rätt person för jobbet?

Vi söker dig som är trygg och stabil i din säljarroll. Du är van vid att hantera nyckelkunder och är erkänt duktig på att bygga, bibehålla och utveckla långsiktigt goda affärsrelationer. För att lyckas i rollen som Säljare hos Repipe bör du ha flerårig erfarenhet av teknisk försäljning av entreprenader och kunna ritningar. Teknisk förståelse är viktigt för att kunna se och analysera risker med olika projekt.

Som person är det viktig att du är ansvarstagande, pålitlig och strukturerad. Vidare behöver du vara kommunikativ och ha en mycket god förmåga att samarbeta.

Krav för tjänsten är att du talar och skriver obehindrat på svenska samt innehar B-körkort.

Det är meriterande med erfarenhet från branschen alternativt erfarenhet från VVS, Bygg eller anläggning.