Sparbanken Skåne söker Kundstöd Privat till Kävlinge


Vi investerar i framtiden. Vill du dela den med oss?
Som medarbetare på Sparbanken Skåne är du en i gänget på en av Sveriges bästa arbetsplatser! Vi vilar tryggt i våra värderingar – var öppen, ta initiativ, vinn förtroende. Dessa värderingar speglar hur vi jobbar tillsammans, men också hur vi arbetar med våra kunder.

Till vårt kontor i Kävlinge söker vi en affärs- och resultatinriktad medarbetare som kanske idag jobbar som kundrådgivare, men vill växla om och i stället stötta kollegorna. På kontoret i Kävlinge är vi tio härliga kollegor med lång erfarenhet som jobbar bra tillsammans och nära områdets lokala marknad.

Som kundstöd är du i huvudsak ett administrativt stöd till rådgivarna och arbetar för att skapa mer tid för dem att träffa fler kunder och optimera våra kunders affärer med banken. För att kunna göra detta behöver vi dig som gillar att samarbeta och hjälpa dina kollegor, har ett stort kundfokus och är beredd att ta ansvar och arbeta självständigt. Med andra ord vara spindeln i nätet på kontoret!

Rollen som kundstöd privat omfattar även att du:

  • ger service och genomför affärer i direktkontakt med kund i samråd med ansvarig rådgivare 

  • säkerställer en god ordning och reda i teamet

  • agerar som backup till kundservice om behov skulle uppstå

  • har stort fokus på digitalisering och införsäljning av bankens samtliga kanaler

  • är aktiv på lokal marknad på t ex nätverk och lokala event

Du är en positiv och initiativrik person som ser till helheten och kan prioritera. Ordning och reda är viktigt för dig och du trivs med att arbeta strukturerat och självständigt. Du drivs av att kunna ge förstklassig service genom gott samarbete med kollegorna och du motiveras av att leva bankens värderingar. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och hur du med dessa kompletterar kollegorna på kontoret.

Tjänsten kräver SwedSec Rådgivar- och Bolånelicens, bred kompetens och erfarenhet från privataffären är meriterande.

Välkommen med din ansökan!
Skicka in ett personligt brev samt CV genom att klicka på ”Sök tjänst” där du motiverar varför du söker och vad du kan bidra med i rollen och till Sparbanken Skåne. Urval sker löpande men vi vill ha din ansökan senast den 12 februari. Personprofilstester förekommer i urvalsprocessen.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta;
Kristin Persson, kontorschef Kävlinge, telefon 046 – 37 19 49
Kontaktperson för Finansförbundet är Ann Persson, telefon 046 – 16 23 46
Kontaktperson för SACO är Kristina Månsson, tel. 044 – 13 82 77

För fjärde året i rad blev Sparbanken Skåne certifierad som en utmärkt arbetsplats via Great Place to Work®. I år klättrade vi på listan och vi är nu Sveriges sjätte bästa arbetsplats! Som medarbetare på Sparbanken Skåne är du med och bidrar till att utveckla samhället, förverkliga drömmar och hjälpa människor att växa. Genom att låta delar av vinsten gå till lokala projekt inom idrott, kultur, utbildning och näringsliv bidrar vi till att skapa framtidstro där du bor. Detta gör oss stolta! Läs mer om oss på www.sparbankenskane.se