Sparbanken Skåne söker Kundvärd till Tomelilla

Vill du jobba på en av Sveriges bästa arbetsplatser?  För fjärde året i rad är Sparbanken Skåne certifierad som en utmärkt arbetsplats via Great Place to Work®. På kontoret i Tomelilla jobbar du i ett härligt team nära kunderna och är en del av Sparbankens Skånes fortsatta satsning på Österlen. Kundupplevelsen är viktig och för oss börjar kundnöjdhet med engagerade och professionella medarbetare. 

Till Sparbanken Skånes kontor i Tomelilla söker vi en service- och resultatinriktad kollega för arbete som Kundvärd. Tjänsten är en tillsvidareanställning och en del i vår ambition att expandera ytterligare på Österlen. På kontoret i Tomelilla är vi åtta härliga kolleger med stor erfarenhet som jobbar bra tillsammans och nära områdets lokala marknad och föreningsliv.

Du är ofta första personen som kunderna möter på kontoret, så att arbeta välkomnande med hög servicekänsla ser vi som viktigt då vi har stor fokus på kundnöjdhet. Som Kundvärd ansvarar du för att lyhört och med omtanke möta och se våra kunders spontana behov av service. Du är en viktig länk i att fånga upp affärsmöjligheter och säkerställa att kundens behov tillgodoses på bästa sätt med hjälp av dina kollegor på kontoret/i banken.

 Tjänsten innebär bland annat att du:

  • ansvarar för Kundtjänst,

  • jobbar i kontorets team som i huvudsak möter kunden på kundens initiativ,

  • har stort fokus på digitalisering

  • har hög servicegrad i syfte att ge kunden en god upplevelse av banken,

  • slussar och guidar till andra specialister/roller om behov finns,

  • arbetar till viss del med bokade kundmöten och

  • medverka vid lokala aktiviteter och event.

Du är en positiv, flexibel och ansvarstagande person som tycker det är roligt att förmedla bankens produkter. Du motiveras av mötet med kund och strävar efter att ge den bästa servicen. Du har stark drivkraft och agerar utifrån bankens värderingar samt bidrar till att nå bankens uppsatta mål. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och hur du med dessa kompletterar gruppen.  För att lyckas måste du brinna för att med förstklassig service göra affärer samt skapa goda relationer med människor.

Erfarenhet av liknande arbete inom bank alternativt sälj- eller servicearbete är meriterande.

Välkommen med din ansökan!
Skicka in ett personligt brev samt CV genom att klicka på ”Sök tjänst” där du motiverar varför du söker och vad du kan bidra med. Intervjuer kan komma att ske löpande men senast den 8 februari vill vi ha din ansökan. Personprofilstester förekommer i urvalsprocessen.

Har du frågor kontakta Kristina Assarsson Nilsson, kontorschef Tomelilla, telefon 0417-57 67 04.
Kontaktperson för Finansförbundet är Katarina Thomasson, telefon 0416-261 95.
Kontaktperson för SACO är Kristina Månsson, telefon 044 – 138277.

För fjärde året i rad blev Sparbanken Skåne certifierad som en utmärkt arbetsplats via Great Place to Work®. I år klättrade vi på listan och vi är nu Sveriges sjätte bästa arbetsplats! Som medarbetare på Sparbanken Skåne är du med och bidrar till att utveckla samhället, förverkliga drömmar och hjälpa människor att växa. Genom att låta delar av vinsten gå till lokala projekt inom idrott, kultur, utbildning och näringsliv bidrar vi till att skapa framtidstro där du bor. Detta gör oss stolta! Läs mer om oss på www.sparbankenskane.se