IT – Supporttekniker

Är du problemlösaren som trivs med kundkontakt? Har du god kunskap inom IT och är allmänt teknikintresserad? SenseNode hjälper kunder inom industrisektorn att kartlägga och effektivisera sin energiförbrukning. Med hjälp av SenseNodes moderna analystjänst minskar industriföretag både sina kostnader och sin miljöpåverkan. Hos oss får du vara med på tillväxtresa där du blir en del i ett tight team med fokus på gemensamma insatser.

Nu söker vi en IT-Supporttekniker till vårt kontor på Ideon i Lund.

Rollen som IT-Supporttekniker…

är ny hos oss och du ingår i ett team som arbetar med leverans, service och support av vår systemlösning och i kontakt med våra kunder.

Du har en viktig roll att stötta våra kunder och hitta lösningar till de tekniska problem som de kan stöta på med vår systemlösning. Du löser IT-relaterade problem genom felsökning samt ger service och support i samband med tex. installation, driftsättning och underhåll.

Här är några av dina arbetsuppgifter:

  • Telefon och mailsupport med kunder

  • Systemadministratör

  • Konfigurationer

  • Lösa IT-trassel

Du är en problemlösare…

och för att lyckas i rollen som IT-Supporttekniker, tror vi att du har praktisk erfarenhet av service och support inom IT. Du har troligtvis någon eftergymnasial utbildning som är relevant för den här tjänsten och som person är du kommunikativ och trivs i en roll med mycket kundkontakt. Har du varit i kontakt med Linux, antingen i privat miljö eller via arbete så ser vi det som meriterande men även ett lösningsfokuserat mindset kommer du långt med!

Du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Att jobba i ett tillväxtbolag kräver något speciellt! Du är nyfiken och orädd och det är viktigt att du är prestigelös då alla hjälper till med allt. Du har mycket energi, är ansvarstagande och med din utmärkta sociala kompetens skapar du förtroende hos våra kunder.

Vi på SenseNode…

erbjuder ett ledande analysverktyg som hjälper energiintensiva bolag att hushålla med sin energianvändning. Med resultat på mellan 10–25 % i energibesparingar hjälper vi våra kunder att stärka sig inom områdena hållbarhet, lönsamhet och konkurrenskraft. SenseNode är ett tillväxtbolag med stor potential med mycket namnkunniga kunder och starka ägare. Var med på den roliga resan att bygga ett tillväxtbolag!

Huvudkontor finns på Ideon i Lund. För mer information, besök gärna www.sensenode.com

Om detta låter som en spännande tjänst för dig…

är du varmt välkommen med din ansökan!

Sök tjänsten och bifoga ditt CV och personliga brev. Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan komma att plockas ner om vi hittar rätt, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

Har du frågor eller funderingar kring rollen eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Lina Lindgren – lina.lindgren@roirekrytering.se

Anställning hos: SenseNode

Omfattning: heltid

Start: enligt överenskommelse