SVA- och speciallärare åk F-9 Raoul Wallenbergskolan Bromma

Raoul Wallenbergskolorna (RWS) är en friskolekoncern under stark utveckling. Vår verksamhetsidé är att erbjuda elever och vårdnadshavare en sammanhållen skolgång från förskola till grundskolans årskurs 9 och så småningom även gymnasium. Vår vision är ”att bidra positivt till utveckling av svensk skola och därmed Sverige” och vi vill vara en positiv kraft i den framtida samhällsutvecklingen, både lokalt och nationellt. RWS har en klar värdegrund och vi inspireras av Raoul Wallenberg och hans gärning. Ledorden är ärlighet, medkänsla, mod och handlingskraft. Vi arbetar dagligdags för att dessa ledord ska genomsyra allt som sker i våra skolor. 

Raoul Wallenbergskolan Bromma är en uppskattad F-9 skola i Bromma, med drygt 300 elever. RWS Bromma är belägen i hjärtat av Bromma i kulturmärkta lokaler, som är vackert belägna mitt i den gamla anrika sjukhusparken.  

Vem är du? 

Vi befinner oss i en spännande utvecklingsfas där vi utökar skolan efter att ha arbetat gediget med kvalitetssäkring under en lång tid. Om du som person uppskattar att vara med på en resa mot toppen passar du hos oss. Du kommer att få möjlighet att arbeta med och ingå ett arbetslag med kompetenta och engagerade kollegor.  

Vi söker en skicklig, drivande och engagerad legitimerad SVA- och speciallärare som vill göra positiv skillnad. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och att du är en person som brinner för att ge eleverna en god start i livet. Du är en tydlig ledare och förebild som ger både lärare och elever den inspiration de behöver för den goda undervisningen och lärandet.  

I ditt uppdrag som speciallärare på 50% kommer du att handleda pedagoger och arbetslag F-6 kring inkluderande lärmiljöer och extra anpassningar samt stödja pedagogerna i arbetet med särskilt stöd, pedagogiska utredningar samt upprättande och utvärdering av åtgärdsprogram. Du kommer även ha ett övergripande ansvar för skolans Studio åk F-6 där särskilt stöd ges till elever som är i behov av det. Du kommer att delta på våra EHT-möten varje vecka där vi är ett fulltaligt EHT-team. 

I ditt uppdrag som SVA-lärare på 50% kommer du att undervisa och utvärdera undervisningen för elever i åk F-9 på gruppnivå. 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med 6 månaders provanställning. Tillträde den 10 augusti 2023 eller enligt överenskommelse. 

Låter det som spännande uppdrag, som passar dig? Läs mer om oss på www.raoulwallenbergskolan.se  

Ansökan 

Vänligen sök tjänsten genom att fylla i ansökningsformuläret och bifoga ditt CV. Skicka din ansökan så snart som möjligt då intervjuer kommer ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden är slut. Sista ansökningsdag är den 1 juli 2023. 

Har du frågor om tjänsten inom RWS är du välkommen att kontakta Caroline Valdt, biträdande rektor på e-post: caroline.valdt@raoulwallenbergskolan.se eller via telefon 076-1259775 

För att arbeta inom skola krävs ett giltigt utdrag ur polisens belastningsregister. Du beställer blanketten på följande länk: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/