TA-planritare till Vägjobb i Sverige

Är du en kommunikativ och strukturerad person som vill vara med och bidra i ett tillväxtföretag? Då har vi rätt tjänst för dig.

För vår kund Vägjobb i Sveriges räkning söker vi nu en TA-planritare. I rollen kommer dina primära arbetsuppgifter att bestå av att utföra TA-planritningar enligt de lagar och regler som gäller. Vidare kommer du att ha myndighetskontakt för att säkerställa både utförandet samt färdigställandet av projekten. För att du ska kunna utföra ditt arbete på bästa sätt kommer du även ha mycket kundkontakt som även inkluderar besök ute hos kunden.

Kompetenskrav

För att lyckas i rollen ser vi att du har minst 2 års erfarenhet som TA-planritare där du har arbetat med mer komplexa projekt. Du har god förståelse för de lagar och regler som gäller samt har mycket goda kunskaper inom CAD. Vidare ser vi att du har B-körkort. Det är även högt meriterande om du talar och skriver engelska obehindrat.

Personliga egenskaper

Vi tror att du som söker är en driven person som vill växa i takt med företaget. Du arbetar strukturerat samtidigt som du har en mycket god prioriteringsförmåga då flera projekt kan komma in samtidigt. Du har också en kommunikativ förmåga samt förstår vikten av att arbeta enligt uppsatta lagar.

Intresserad?

Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande, dock senast 15:e februari. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig Lukas Drelich på telefon 0732 33 08 50 eller lukas.drelich@roirekrytering.se

Om företaget

Vägjobb har arbetat med att skapa trygga trafikmiljöer under drygt tio år. För varje år har vi tagit lärdom och utvecklats. Nu står vi bättre rustade än någonsin med personal, produkter och tjänster. Sedan 2015 arbetar vi under parollen ”Den trygga vägen” ett motto med två lika viktiga delar – trafiksäkerhet och förtroende.