Tekniker med C-körkort

Är du praktisk med ett brett teknikintresse och har C-körkort? Trivs du med ett varierande arbete och vill ha Norden som din arbetsplats? Hos oss har du en resande roll säsongsvis med möjlighet till utbildning och interna certifieringar under lågsäsong. För rätt person finns möjlighet att växa in i en roll som servicetekniker.

Nu söker vi en Tekniker med C-körkort och med intresse att utvecklas mot en roll som servicetekniker

Reinhausens kontor finns i Täby/Stockholm

Vad gör en Tekniker hos Reinhausen?

Över 50 procent av världens el flödar genom Reinhausens produkter och våra kunder är främst elkraftsbolag eller större industrier med egen elförsörjning som finns i hela Norden.

Du arbetar alltid tillsammans med någon av våra servicetekniker som ansvarar för inspektioner, underhåll och reparationer av våra produkter ute hos våra kunder. Du ser till att vi kommer ut med vår lastbil till rätt plats i rätt tid och är sedan Serviceteknikerns andra hand. Det kan innebära allt från att lasta material, klättra på stegar för att byta utrustning till teknisk problemlösning och att tex. laga produkter eller utrustning. Om du har erfarenhet av el/elkraft kan du få ta ett större ansvar.

Under perioden april till oktober har vi en intensiv arbetsperiod med många revisioner och du kan räkna med att vara på resande fot större delen av veckorna. Under resten av året är det lugnare. Då finns möjlighet att gå interna utbildningar, ta en längre ledighet eller kanske ta uppdrag hos något av våra dotterbolag i andra delar av världen.

Vem är du?

Vi söker dig med intresse eller erfarenhet av mekaniskt arbete och med C1-körkort. Det är meriterande om du har någon form av el-teknisk erfarenhet/kunskap.

Du måste kunna tala, förstå och skriva god svenska och engelska. Om du talar finska är det meriterande.

Som person är du serviceinriktad och vi ser gärna att du har ett högt säkerhetstänk.

Vad erbjuder Reinhausen?

Du kommer få en gedigen introduktion och för dig med intresse och vilja att utvecklas finns möjlighet till ett stort utbud av interna utbildningar. För dig med ambition och intresse kan du utvecklas mot en roll som certifierad servicetekniker.

Reinhausen Nordic har kontor i Täby i Stockholm och här finns också dina andra kollegor. Koncernens huvudkontor ligger i Tyskland och där finns många fler kollegor med lång och gedigen erfarenhet av både produkter och service som alltid finns tillgängliga för att stötta och hjälpa.

Vi erbjuder en anställning med goda förmåner och en möjlighet till längre ledighet under mindre intensiva arbetsperioder.

Ansökan

Varmt välkommen att skicka in din ansökan. Sista ansökningsdag är den 31e januari.

Du ansöker med CV och personligt brev genom att trycka på ”Sök tjänst.”

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

I den här rekryteringen samarbetar vi med Roi Rekrytering. För frågor ta kontakt med lisa.alsterberg@roirekrytering.se

Mer om Maschinenfabrik Reinhausen GmbH

Över 50 procent av världens el flödar genom Reinhausens produkter. Med hjälp av avancerad utrustning, sensorer, programvara och tjänster säkerställer vi en optimal strömförsörjning från kraftverket till uttag. Hos oss kan du bidra med dina idéer och göra skillnad – tillsammans med cirka

3 500 kollegor som är lika ivriga som du. När allt kommer omkring är vi KRAFTEN BAKOM KRAFTEN.

Läs gärna mer här – www.reinhausen.com

Anställning hos – Reinhausen Norden

Omfattning – heltid och tillsvidare

Tillträde – enligt överenskommelse