Tekniker

Är du problemlösaren som trivs i en bred och praktisk roll? Hos AnoxKaldnes blir du en del av ett prestigelöst bolag som arbetar i en innovativ miljö. Vi tillhandahåller hållbara och energieffektiva lösningar för vattenrening och brinner för att ta hand om en av våra viktigaste naturresurser – rent vatten.

Nu söker vi en prestigelös Tekniker som trivs i en självständig roll till vårt kontor i Lund!

Vad gör AnoxKaldnes?

Vi är ett forskningsintensivt bolag med huvudkontor i Lund. Här är vi 35 kollegor som tillsammans arbetar med att utveckla och tillhandahålla en processlösning som används vid vattenrening i industrier och kommuner. Vi är experter på biologisk vattenrening! Detta innebär att vi gör försök i vårt labb i Lund, att vi kör pilotprojekt på plats ute hos våra kunder samt levererar fullskaliga anläggningar till kunder över hela världen.

AnoxKaldes har funnit i mer är 30 år och är en del av Veolia Water Technologies AB som är ett världsledande bolag inom vattenrening. Veolia Water Technologies AB i Sverige består av AnoxKaldnes och Hydrotech och har totalt ca 115 medarbetare.

Vad gör en tekniker hos oss?

Som Tekniker hos AnoxKaldnes har du en bred och varierad roll. Du ingår i vår avdelning Contracts & Services som ansvarar för allt från lab- och pilotprojekt till leverans och service av fullskalig anläggning.

Du kommer att lära dig allt du behöver av Stig som varit Tekniker hos oss i många år och som under 2023 kommer att gå i pension. Stig kan allt om vårt hus och labb och ansvarar för utrustning, verkstad och lager. Ibland behöver tex. pumpar eller annan mekanisk utrustning fixas och ibland handlar det om att underhålla utrustning på labbet eller att ha kontakt med leverantörer.

Vi har pilotprojekt på plats ute hos våra kunder och som Tekniker ansvarar man för att se till att utrustningen i pilotanläggningen är redo samt att säkerställa leverans till kund. Detta innebär också att du ibland reser ut till kunden för att koppla in och se till att pilotanläggningen driftsätts. Resor inom Europa kan bli aktuellt några gånger om året.

Som du förstår är det en varierad roll där du som Tekniker kan lägga upp ditt arbete självständigt.

Några fler arbetsuppgifter:

  • Planera transporter av piloter och instruera kunder om hur de ska fungera.

  • Driftsättning av piloter och fullskaliga projekt på plats, främst i Europa.

  • Teknisk support/felsökning

  • Bygga testutrustning (piloter och demos)

  • Inköp av utrustning för piloter och demos

  • Ansvarig för vår verkstad och lager

  • Ansvar för delar av vårt kontor och labb som t.ex. hiss, larm, ventilation, sprinklerrum, destillationsvattenanläggning, verkstad mm.

Vad krävs för att trivas i rollen som Tekniker?

Vi söker dig som minst har några års erfarenhet av tekniskt arbete som tex. servicetekniker, drifttekniker, verkstadstekniker eller liknande. Som person är du prestigelös och flexibel, van att både ta ansvar och initiativ och älskar teknisk problemlösning.

Det här behöver du kunna:

  • Felsöka och laga mekanisk utrusning,

  • Utrustnings- och instrumentkännedom (pumpar, mätinstrument osv)

  • Gärna bas el-kunskap och förståelse för styrsystem.

För rollen krävs körkort och att du har god förmåga i tal och skrift i både svenska och engelska.

Välkommen med din ansökan

Skicka in ditt CV och personliga brev så snart du har möjlighet då urval sker löpande.

Sista ansökningsdag 2023-02-05

I den här rekryteringen samarbetar vi med Roi Rekrytering.

Anställning hos: AnoxKaldnes/Veolia Water Technologies AB

Omfattning: Heltid

Start: Enligt överenskommelse