Teknisk support med intresse för ljud och bild (Mölndal)

Är du en problemlösare med god teknikförståelse, gärna inom ljud och bild? Vill du arbeta i en varierande roll med mycket kundkontakt? Då har vi en tjänst som passar dig! AVS är ett expansivt bolag som levererar kvalitativa och kompletta lösningar inom ljud- och bildprodukter till både offentliga och privata kunder. Hos oss blir du en del av ett familjärt bolag där alla hjälps åt.

Placeringsort – Göteborg (Mölndal)

Vad gör man i rollen som Teknisk support?

Du kommer att jobba som supporttekniker i första linjen där du i första hand kommer att hjälpa våra kunder via vårt ärendehanteringssystem samt via telefon. Du kommer ha variende adminstrativa uppgifter där du kommer boka ut tekniker, bevaka ärenden och ha ett nära samarbete med dina kollegor.

Detta ingår bland annat i din roll:

• Hantering av inkommande ärenden i ZenDesk

• Boka ut en tekniker om problemet kvarstår

• Bevaka kundärenden och serviceavtal

• Daglig kommunikation med lagret och övrig kundtjänst

I rollen ingår även visst lagerarbete vid tex. högsäsong, toppar eller stötta upp vid semester. Med din goda tekniska förståelse kan du bidra med tex. installationsordrar, leveransbevakning och boka transporter.

Vem är du?

Vi tror att du har några års erfarenhet av tidigare supporthantering eller annan erfarenhet som kan vara relevant för den här rollen. Det är starkt meriterande om du kommer från en liknande roll inom ljud och bild.

Du har ett genuint intresse för teknik och att vilja ge support. Som person är du ansvarstagande och driven med ett professionellt agerande. Du ska vara en person som tycker om att vara behjälplig och som vill ge kunden en bra kundupplevelse. Vidare ser vi att du på ett pedagogiskt sätt kan supporta och vägleda kunderna

Du besitter en mycket god förmåga och kommunicerar obehindrat på svenska, i både tal och skrift och en god förmåga på engelska i tal och skrift.

AVS är experter på ljud & bild…

och startade 1986 och har legat i framkant av den omvälvande utvecklingen inom lösningar för ljud & bild sedan dess.

Kvalitetsprodukter, service, utbildning och tekniskt kunnande är fortfarande vad vi levererar. Vi är en trygg och komplett partner inom smart ljud och bild, med högkvalitativa produkter och lösningar samt kunniga installatörer och tekniker. Samtliga medarbetare håller sig ständigt uppdaterade med relevanta certifieringar.

Bland våra kunder hittar du produktionsbolag, radio och tv, filmare samt organisationer både inom näringslivet och offentliga sektorn över hela landet. AVS har högsta kreditvärdighet (100/100) enligt Creditsafe och är certifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001.

Läs gärna mer om oss här

Anställning hos: AVS – Göteborg – endast 5 minuter från den södra infarten vid Mölndal.

Tillträde: enligt överenskommelse

Omfattning: 100 %

För att söka rollen…

Är du varmt välkommen att ladda upp ditt CV. Sista ansökningsdag är 2023-06-23

I denna rekryteringsprocess samarbetar vi med Roi Rekrytering.

För frågor rörande rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta, Annie Bengtsson – annie.bengtsson@roirekrytering.se