Trade Promotion & Revenue Manager till Ferrero

En roll för dig som älskar siffror och analys och vill vara med och skapa från grunden!

Du kanske idag har rollen som Business Controller och har erfarenhet från FMCG eller en motsvarande bransch, och känner dig redo för en ny utmaning? Vi välkomnar både erfarna kandidater och de som övervägt att ta steget från den finansiella till den kommersiella sidan.

Oavsett bakgrund så får du här världens möjlighet!Under din första tid kommer fokus att ligga på att kartlägga våra interna processer, arbetssätt samt förstå de mål och utmaningar vi har. Sedan tar du fram rekommendationer som driver förbättringar av såväl försäljningstrategier som marginaler.

I denna helt nya roll är din möjlighet till att göra avsevärd skillnad stor.

I rollen som Trade Promotion & Revenue Manager får du dessutom arbeta med ikoniska varumärken som Nutella®, Tic Tac®, Ferrero Rocher®, Raffaello®, Kinder Bueno® och Kinder Surprise®. Drivs du av att få skapa, göra förändringar och kunna bidra stort baserat på siffror och analyser är detta rollen för dig.

Lokalisering: På vårt Nordiska huvudkontor i Malmö

I rollen som Trade Promotion & Revenue Manager …

blir du en del av vårt Trade Marketing Team och arbetar tvärfunktionellt med nära samarbeten med exempelvis Sälj och Marknad. Du arbetar med de nordiska marknaderna och får på så vis arbeta brett samtidigt som du får möjligheten att bli specialisten. Ditt fokus kommer att ligga på allt som rör vårt erbjudande. Proaktivitet är ett nyckelord för denna roll, då dina analyser kommer ligga till grund för allt från prissättning, volymer, kampanjer, produktlanseringar, rabatter och erbjudanden. 

Några av dina viktiga arbetsuppgifter som du får ägandeskap för är:

  • Promo Strategy

  • Promo tracking

  • Promo funds allocation

  • Trade margin tracking och aktivitetsplanering avseende kundlönsamhet

  • Product calculations

Som Trade Promotion & Revenue Manager tror vi att Du…

  • Har en relevant akademisk examen som mest sannolikt är av ekonomisk inriktning

  • Har några års erfarenhet av en liknande roll som exempelvis Revenue Manager, Business controller eller Category manager

  • Är grym på siffror och är analytiskt som få

  • Obehindrat behärskar engelska och ett annat nordiskt språk i såväl tal som skrift

För att bli framgångsrik i rollen…

Är din personlighet viktig för oss och helt avgörande faktiskt för om du kommer trivas och lyckas i rollen. Du har ett starkt driv och är såväl handlingskraftig som resultatinriktad. Du är strukturerad, metodisk och kan föra fram ditt budskap så att andra lyssnar och får förtroende för dina rekommendationer. Viktigt är också att du delar vår kultur som präglas av laganda, prestigelöshet samt passion för branschen och våra produkter!

Ferrero Group…

är ett framgångsrikt familjeägt internationellt företag med höga målsättningar och ikoniska varumärken som Nutella®, Tic Tac®, Ferrero Rocher®, Raffaello®, Kinder Bueno® och Kinder Surprise®, representerade i fler än 170 länder. Med ca 40 000 engagerade medarbetare, håller vi omsorg och kvalitet högt för att skapa ett företag, karriärer och varumärken vi är stolta över.  

Citat från Emma som idag jobbar som KAM ”Jag mår fruktansvärt bra när jag kommer in genom dörrarna och jag känner mig riktigt värdefull. Vi bär kulturen ”alla är lika värda”, och man får vara som man vill och är. Vi står för kvalitet, är rädda om varandra och tar hand om varandra. Vi har kul ihop och springer blodomloppet, har stort intresse för mat och har förbaskat trevligt när vi är här. Vi har inga vassa armbågar, vi har en internationell kultur, vi talar svengelska och är härligt extroverta.”

Är du nyfiken och vill veta mer klicka här: https://www.ferrero.se

Diversity Statement

Ferrero har åtagit sig att bygga en mångfaldig och inkluderande kultur där alla anställda känner sig välkomna och uppskattade och har samma möjligheter. Vi tror att alla våra medarbetare är lika begåvade på sitt sätt. Genom att vårda våra anställdas nyfikenhet och naturliga förmågor ger vi dem, generation efter generation, möjligheten att lyckas personligen och professionellt, vilket gör det möjligt för dem att skapa sin resa på Ferrero. Mångfalden av våra talanger är det som gör vår arbetsmiljö mångkulturell, innovativ och mycket givande.

För att söka rollen…

är du varmt välkommen att skicka din CV alternativt LinkedIn URL. Urval sker löpande, men sista ansökningsdag är den 31 december 2023. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post. I den här rekryteringen samarbetar Ferrero med Roi Rekrytering. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Lina Friberg på lina.friberg@roirekrytering.se.

Anställning hos: Ferrero Scandinavia AB

Omfattning: Heltid, Tillsvidareanställning

Start: Enligt överenskommelse