Utbildare på timmar

← Tillbaka till SportAdmins Karriärsida

Letar du efter ett deltidsjobb vid sidan av studierna och har erfarenhet av att jobba i SportAdmins system? Då finns möjligheten att jobba som utbildare i SportAdmin.

Arbetsuppgifter

Som utbildare är din arbetsuppgift att ge våra föreningar en grundlig introduktion i SportAdmin och utbilda dem i systemets olika funktioner. Vi erbjuder tre olika utbildningar. I dessa tre utbildningar går vi igenom grunderna, betalningsfunktioner och SportAdmins hemsidemodul. Utbildningarna genomförs främst via videomöte med skärmdelning eller telefon. Fysiska utbildningar kan förekomma.

Kvalifikationer

Vi söker dig som brinner för vår produkt och föreningsutveckling lika mycket som vi gör. För att trivas i rollen som utbildare behöver du ha ett stort intresse för att lära ut, vara pedagogisk och lösningsorienterad.

Att prata med och inför folk är något som du tycker är extra roligt. I denna tjänst krävs det noggrannhet och god disciplin, samt att du tar stort ansvar för sina arbetsuppgifter.

Vi söker dig som har:

  • Har goda kunskaper i SportAdmin. Du har arbetat i systemet och har en bra helhetsbild i hur det fungerar.

  • Goda datorkunskaper och ett intresse för IT-system.

  • En idrottsbakgrund och erfarenhet av föreningslivet.

Vi erbjuder 

Vi erbjuder en tjänst som utbildare på distans, där du har möjlighet att jobba hemifrån. Du kommer att vara en del av vårt Customer Success-team, där en del av gänget sitter på vårt huvudkontor i Malmö och andra delen av gänget utbildare sitter runt om i landet. Dina kollegor är bara ett sms eller samtal bort.

Tjänsten är timbaserad på ca. 4-10 timmar/vecka, och vi söker dig som kan jobba kvällar och helger, tex vid sidan om dina studier. Arbetstiderna är flexibla och går delvis att styra efter de kvällar och helger som passar dig.

Ansökan

Är du intresserad och stämmer in på profilen ovan? Skicka in ditt personliga brev och CV, på svenska där du tydligt beskriver dina erfarenheter och kompetenser, samt varför du är intresserad av tjänsten.

Vi arbetar med ett löpande urval, så skicka in din ansökan direkt. Tjänsten planeras ha startdag i januari 2023.

Har du några frågor om SportAdmin eller om vår lediga tjänst? Hör av dig till Malin Österlund, ansvarig för rekryteringen, på malin@sportadmin.se eller 040-64 33 256.