Utvecklingsingenjör till Hylte Paper

Hylte Paper ligger i Hallands inland ca 5 mil öster om Halmstad. Bruket har en kapacitet på
ca 250 000 ton tidningspapper, baserat på lokalt odlad granmassaved.

Nu finns möjligheten att bli en del av vår underhållsavdelning och utvecklas tillsammans med verksamheten i rollen som utvecklingsingenjör!

Vad erbjuder vi dig?    

Som Utvecklingsingenjör erbjuds du ett ansvarsfullt arbete med ett brett spann av arbetsuppgifter där du får möjlighet att utvecklas samtidigt som du bidrar till verksamhetens utveckling.

Rollen som Utvecklingsingenjör bjuder även på en stor flexibilitet i att själv prioritera arbetsuppgifter utifrån ansvarsområdena som ingår samt möjligheten att vara med och bidra till avdelningens utvecklingsarbete.

Arbetsdagen som utvecklingsingenjör hos oss består av att arbeta med verksamhet- och teknikutveckling inom underhållsverksamhet avseende alla delar i fabriken. Du som anställd får således möjlighet att vara med och forma rollen utifrån dina kunskaper och intressen. 

Vem är du?

Du har ett genuint intresse för utveckling och förbättringar. Du är nyfiken och gillar att sätta dig in i olika processer för att skapa förståelse och se utvecklingspotential. Ditt arbetssätt präglas av ett helhetsperspektiv med förmåga att skapa en överblick och förstå hur olika delar hänger samman.

För att på bästa sätt lyckas i rollen har du engagerade och hjälpsamma kollegor runtomkring dig. Du ingår i brukets underhållsavdelning.

Som ny medarbetare tar du del av vårt introduktionsprogram och du kommer även att erbjudas och uppdateras med aktuella utbildningar tillsammans med olika typer av forum för att du ska ha rätt förutsättningar att nå de krav som förväntas av dig.

Dina kunskaper och erfarenheter

Vi vänder oss till dig som har ingenjörsexamen eller motsvarande inom utbildning och arbetslivserfarenhet. Har du en yrkeskarriär inom området är det meriterande men vi ser gärna att även nyexaminerade söker.

Rollen kräver att du obehindrat hanterar svenska och engelska i tal och i skrift samt att du har en god datorvana.

I den här rekryteringen lägger vi stor vikt vid dina förmågor inom organisering, att driva saker framåt och förmåga att kunna analysera.

Övrigt

Tjänsten är på heltid och arbetstiden är förlagd till dagtid.

Har du ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta David Nordh Linder, Underhållschef 076-827 91 09. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Lovisa Karlsson på telefon 070-234 09 26.

Sista ansökningsdag är den 18 juni men urval sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan nu.

På Hylte Paper värdesätter vi att spegla samhället och anser att kvalitéer som jämn könsfördelning och mångfald är en tillgång för verksamheten. Därför ser vi gärna sökande som bidrar till detta. 

 

Välkommen med din ansökan!