Vill du bli vår nya ledande Elektriker kompetens

AMW CONSTRUCTION – SPECILALISTER PÅ FÖRSKOLOR

Du som söker tror vi idag arbetar som elektriker, projektledare el, elkonstruktör eller uppdragsledare och vill ta nästa steg i din yrkeskarriär.

Vi förväntar oss att du aktivt vill vara med och driva ett framgångsrikt projekterings- och utvecklingsarbete. Du är en person som har förmåga att skapa goda relationer och långvariga relationer med våra beställare och kollegor.

Störst vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper, vi värdesätter att våra medarbetare är engagerade, ordningsamma, har drivkraft och vilja att ständigt lära och utveckla sig själva.

Självklart har du en dokumenterad bakgrund och praktisk förståelse inom elektriskt installationsarbete. Du har alla de behörigheter som ett arbete som ledande elektriker innebär.

 

Har du redan idag ett eget installationsbolag eller likande kan vi hitta flera former för samgående eller partnerskap.

Hos Oss Får Du Bland Annat Möjlighet

·        att i rollen som uppdragsledare El prova på olika typer av uppdrag och kunder.

·        att säkerställa kvalitet och effektiva arbetsmetoder inom banbrytande fastighetsbyggande

·        arbeta självständigt med uppdrag som ger utveckling på riktigt, vi har en individuell plan för alla medarbetare och ledare!

·        vara en del av ett värderingsstyrt företag

·        delaktighet och erfarenhetsutbyte med andra kollegor inom företaget

·        att bli delägare i framtidens installationsbolag.

Vi söker nya kollegor som vill göra våra processer än lite bättre. Du befinner dig mitt i en av tidernas största omställning och teknikskifte. Hela vårt samhälle digitaliseras och omformas.
Vi är övertygade om att nytänkande och teknisk innovation är lösningen för att bygga en hållbar framtid. Vi kommer vi inte kunna lösa allt men vi har spännande lösningar på många framtida utmaningar.

Förutom starkt fokus på värderingar är vi en platt organisation med hög påverkansgrad. Det gör oss till ett livskraftigt företag med glada och motiverade människor som utvecklas. Våra medarbetare utmanar det invanda, inspirerar till nya idéer och designar med full energi innovativa lösningar som framtidssäkrar en hållbar utveckling inom el och fastighetsteknik..

Har du frågor eller funderingar kring tjänsterna kontakta Bengt Myhrman:

Bengt.Myhrman@amwgruppen.se

0735191632

Var med och bidra till samhällsutvecklingen i rollen som Uppdragsledare EL ! Varmt välkommen med din ansökan!