ROI REKRYTERING

När du ska rekrytera en Account Manager!

Vi har över 10 års erfarenhet av att rekrytera säljare och Account Managers. Vi hjälper dig hela vägen fram till slutintervjuerna. Väljer du att anställa fler än en kandidat kostar det dig givetvis inget extra – det är dina kandidater! Kontakta oss så berättar vi mer!


Enkel Rekrytering betyder att vi…

  • skriver en snygg och professionell annons
  • publicerar annonsen på Sveriges största jobbsidor (Monster, StepStone, MetroJobb, BlocketJobb m.fl.)
  • hanterar kandidater och kommunikation
  • gallrar och graderar kandidaterna
  • gör första intervju
  • gör personlighetstester
  • gör kandidatsammanfattningar

...andra halvan sköter du

Träffar de utvalda kandidaterna, tar referenser och väljer slutkandidat.

Vi finns givetvis med dig hela tiden om du behöver hjälp, men vi menar att du vet bäst själv vilken Account Manager som platsar in i ditt företag. Alla kandidater som sökt finns i rekryteringsverktyget som du har full tillgång till. Skulle du vilja anställa fler kostar det givetvis inte extra, det är ju dina kandidater!

Att tänka på när du rekryterar Account Manager

Rekrytering av en ny Account Manager, kräver att man i god tid innan uppstart funderat på vilken profil man önskar. Därför är det bra att använda sig av befattning- och personbedömningsverktyg. Inte helt sällan vill man hos en säljare/ Account manager se en bred och skarp social förmåga – emotionell förmåga (EQ). Roi Rekryterings rekryteringskonsulter är certifierande i flertalet personbedömningsverktyg vilka identifierar beteende, egenskaper, motivation, kognitiv- och emotionell förmåga samt drivkrafter och värderingar. Hör gärna av dig om du har någon funderingar eller önskar kika på våra referens-case!
 

Ladda ner våra manualer gratis

Rekrytering är ett hantverk, men har du gott om tid klarar du mycket själv. Behöver du lite stöd är Roi Rekryterings manualer bra hjälp. Skriv in din mailadress och i nästa steg kan du välja manual att ladda ner kostnadsfritt.